Ei tietoa

Ravintola Capo

Arvosana 2.7 / 5

Arvostelut (14)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Olimme paikan ainoat asiakkaat, mutta silti palvelu oli olematonta. Kylmää, piti istua takki päällä! Aterian annoskoko naisille passeli, hanaoluen hinta kohdallaan, ranskalaiset erittäin hyviä ja kuumia, mutta burger lähes kylmä. Pulled pork murea, mutta hieman mauton, ystävä kehui tavallisen burgerin pihviä oikein hyväksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 18.12.2015
Arvosana: 0

Ravintola kivasti sisustettu ja mukava tarjoilijamies. Itse söin Pulled Chicken burgerin ranskalaisilla ja oli todella hyvää. Raaka-aineet tuoreita, ranskalaisista huomasi,että tehty paikan päällä perunoista eli todella hyviä eikä perus hampurilaispaikan rasvaisia perunoita. Annoskoko oli juuri sopiva.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 31.10.2015
Arvosana: 0

Pulled Pork Burger on aivan mahtavan makuinen! Briossisämpylä on tosi hyvä! Ilmapiiri on hyvä, koska kaljaveikot puuttuu. Suosittelen ehdottomasti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.10.2015
Arvosana: 0

Tuli käytyä maistamassa Sukulan hampurilaisia, oli mukava ja hyvä fiilis sisälle mentäessä. .. Mutta ei tullut semmoinen fiilis että olisi tullut ravintolaan, enempikin kehnoon ilmapiiriin jossa palvelu ja viihtyvyys oli mitä oli ei kehumista.Tilauksesta ruoka nenän eteen kesti about 45min, odotukset oli korkealla...saatuamme annoksemme -> edessämme oli pieni nokare surkeasti tehtyä ruokaa, lihakin oli osittain raakaa ei näin. Voin sanoa että toiste en tule enää... Taidanpa mennä enskerralla johonkin muualle kunnon ravintolaan jossa saan samalla hinnalla -> hyvän palvelun, viihtyisän ilmapiirin ja isommat hyvin tehdyt hampurilaiset.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 11.10.2015
Arvosana: 0

tänään kävin kaverin kanssa syömässä capossa ensimmäistä kertaa hampurilaiset,täytyy sanoa että todella mauttomat surkeat hampurilaiset en suosittele kenellekkään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 07.10.2015
Arvosana: 0

Odotukset korkealla mentin tänään Capoon syömään. Palvelussa parantamisen varaa ja eipä nuo kehutut burgerit yltäneet kuin nippanappa keskitasolle. Itse söin halloumi-burgerin, jossa juusto oli kuivaa, bataattia pieni pala ja kansisämpylä puoliksi musta. Kastiketta liian vähän, joten kokonaisuus kuiva. Ranskalaiset mauttomat, siis täysin suolattomat. Miehen wasabi-burgerissa pihvi oli kuiva ja kastiketta todella vähän. Tulihan testattua, mutta oli kyllä eka ja vika kerta..

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.10.2015
Arvosana: 0

Mr. kaikkitietävä SUKULA TAPPOI LAHDEN PARHAAT PIZZAT ja ideoi tarjoilemaan minihampurilaisia,ei saatana toimi tää keissi kännisille,pizzaa paljon helpompi nauttia pienessä sievässä hampurilaisille ei kiitos.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 30.09.2015
Arvosana: 0

Tänään käytiin lehtijutun innostamina testaamassa burgerit. Toiveet oli korkealla, mutta ne täytti ainoastaan mainio Limbbun briossisämpylä. Muuten meni sitten kaikki pieleen. Juomia ei muistettu tuoda, pyydettäessä niitä ruoan jo ollessa pöydässä tuli tarjoilija kysymään mitkä ne juomat olikaan ja unohti vielä jäätkin, joista erikseen meiltä kysyi haluammeko. Sama toistui naapuripöydälle. Itse ruoka... odotin pihviltä paljon, mutta sain täysin mausteettoman hyvin raa'an pihvin (medium), jonka rakeinen koostumus on kerännyt kehuja. Minun makuuni suutuntuma oli hyvin erikoinen ja paikotellen sitkeä. Ystävän tilaama kypsä pihvi oli myös täysin raaka keskeltä. Ranskalaiset hyvät, tosin suolattomat. Kastiketta oli hampurilaisissa noin teelusikallinen??

Tarjoilijatyttöä pitää kyllä kehua, vaikka hän unohtelikin kaikkea. Herttainen ja ystävällinen. Tuli olo, että teki sydämellään työtänsä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 18.09.2015
Arvosana: 0

Meillä oli kyllä hieman erilainen kokemus kyseistä ravintolasta. Milestäni annokset oli ylihinnoiteltu. Annosten koko todella pieni. Sämpylät kuivia ja pihvi oli kuiva. Minä tilasin bullet chikenin ja kanan joukossa oli reilusti rostoja. Josta kyllä mainitsin. Mielästäni olisi vielä satsattavaa jotta hinta ja laatu kohtaisi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 12.07.2015
Arvosana: 0

Lämmin vastaanotto, ystävällinen palvelu ja todella hyvät burgerit. Parhaat koskaan syömäni. Hinta-laatusuhde kohillaan!

Plussaa siitä että pihvit tehdään itse paikan päällä jauhetusta lihasta, mikä puolestaan tulee suoraan lähitilalta. Myös sämpylät tulevat lähileipomosta.

Saavuimme vilkkaalla hetkellä, mutta silti ruoat tuotiin meille hyvin nopeasti. Voin ehdottomasti suositella muillekkin tätä paikkaa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 22.05.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Vapaudenkatu 15, 15140 Lahti - Reitti