Ei tietoa

Ravintola Ylämummo

kaikkea jokaiselle
Arvosana 4 / 5

Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ainakin pizzat hyviä ja sopivan kokoisia kahden jaettavaksi, eli rahalleen saa kyllä tarpeeksi vastinetta. Palvelu hyvää. Yleistunnelma urheilubaarin tyyliin sopiva ja siisti. Käyn jatkossakin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 25.03.2014
Arvosana: 0

Hyvää koti-ruoka!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 13.09.2012
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.07.2011
Arvosana: 0

Menin Ylämummoon kaverini suosituksesta, joka kehui paikan pitsoja. No, kaiken kaikkiaan ravintolassa taisi tulla käytyä yhteensä kolme kertaa ennen sen hylkäämistä.

Mesta on lähinnä baari, jossa tarjoillaan ruokaa. Sinänsä ei mikään este tai ongelma, mutta sisätiloissa humalaisten ryminä haittaa välillä toimintaa. Kesällä oli käytössä terassi, joka oli ihan mukava. Vilkas liikenne tosin häiritsi kevyesti, mutta syödessä asia ei niin hirveästi haitannut.

Mitä tulee itse ruokaan, se on melkoista grillimättöä. Rasvaa on todella reippaasti ja kaloreita riittää. Jos tuollaista ruokaa haluaisi, Ylämummo olisi ihan hyvä paikka. Pitsatarjonta on melkoisen heikko ja mauton. Koko on kyllä todella suuri, mutta se ei kompensoi heikkoa makua ja laatua. Lopputulos on vetinen ja melkoista mössöä.

Ylämummossa käyminen loppui siihen, kun viimeisimmällä kerralla havaitsin pöydän alla siivoamattoman oksennuksen! Joku oli nähtävästi edellisenä iltana voinut "hieman" pahoin ja oksentanut kokonaisen pitsan lattialle. Eipä sitä sieltä kukaan ollut huomannut, ehkä joku sitten siivosin, kun kävin huomattamassa. Meni kuitenkin sen verran maku tähän paikkaan, että uudelleen en enää sinne mene. Oksennuksen keskellä ruoka maistuu hieman heikosti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 23.02.2010
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Aleksanterinkatu 26, 15140 Lahti - Reitti
0442025888
http://www.ylamummo.com/

Vaihtoehtoisia ravintoloita