Uusimmat arvostelut: Lappeenranta

Sami75
8 arvostelua

Ravintola on suht keskeisellä sijainnilla, mutta sinne on hieman hankala löytää. Ravintola on kuitenkin etsimisen arvoinen, sillä se on kaupungin kahdesta sushi-/kiinalaisen ruoan buffésta se selvästi parempi. Palvelu on hieman töksähtävää. Sushibuffé hyvin suppea, koska kalana on usein pelkästään lohta, joka on tosin hyvin ja parillakin tavalla laitettu. Soija pitää hoksata ottaa mukaan sushipöydän viereltä, sillä pöydässä on kiinalaiselle ruoalle tarkoitettu selvästi suolaisempi soija.

Kiinalainen ruoka on laitettu hyvin ja sen laatuu on vähän yritetty panostaa. Kiva lisä on omaleimainen jälkiruoka, jota aina ei buffé-ravintoloissa ole tarjolla.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 27.04.2018
Arvosana: 0
Sami75
8 arvostelua

Ravintola on tehty kivan viihtyisäksi ja monipuoliseksi, mistä on useita erilaisia paikkoja. Asiakaspalvelu on ystävällistä. Ruoan laatu on välttävää. Sushiriisi on kovaa ja siinä ei ole ollenkaan tai on hyvin vähän japanilaista makeaa etikkaa, koska riisissä ei juurikaan ole mitään makua. Kalat vaikuttavat hieman seisahtaneilta. Maustettu vesi on mukava yllätys. Kiinalaisen ruoan osalta maustaminen vaikuttaa puolestaan hyvin yksitoikkoiselta. Ruoat maistuvat samankaltaisilta ja monet ruoista vaikuttavat ylikypsiltä. Tätä ravintolaa on vaikea suositella kenellekään, kun kaupungissa on parempi ja edullisempikin sushi- ja kiinalaisen ruoan buffé.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 27.04.2018
Arvosana: 0