Uusimmat arvostelut: Laukaa

1 arvostelu

Kanakorin koko oli valtava. Suosittelen jos on kova nälkä. Ei mitään nugettimoskaa vaan kanan rintapaloista tehty. Hinta-laatusuhde kohdallaan. Lounasaika oli jo loppunut kun käväistiin. Yleisilme siisti, vessat myös. Palvelu erittäin ystävällistä ja joustavaa. Toiveita ruuan suhteen kuunneltiin. Kiinteistön koko todella iso, ravintolaa ajatellen jopa liian iso. Kiinteistössä myös naistenliike. Vanhoja pelejä, joita sai pelata ilmaiseksi. Pajatsot nostalgisia. persoonallisempi kuin ketjuravintolat. Suosittelen. Poikkean varmasti toistekin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 28.08.2018
Arvosana: 0
1 arvostelu

Edellinen, ilmeisesti omistajan itsensä kirjoittama arvio antaa lievästi sanoen väärän kuvan tästä kokonaisuudesta. Ylihintaista halpiskrääsää ja lattialla lojuvia vaatteita tarjoavat "kaupat" jäävät kauas edes ABC-aseman tarjoamasta viihtyisyydestä. Ruoka on einespohjaista, mutta sitäkään ei osata aina edes lämmittää, ainakaan lounaan perusteella. Epähygieninen vaikutelma jäi noutopöydästä. Asiakaspalvelu on kamalaa, vaikutti kuin myymässä ollut rouva ei olisi itse halunnut olla paikalla, saati sitten että me asiakkaat kehtasimme ilmestyä paikalle. Liekö ollut omistaja itse ja se selittää totaalisen kyllästyneen asenteen.

Muistan paikan olleen joskus menneisyydessä syy pysähtyä, nyt suosittelen kaasuttamaan kovaa vauhtia ohi seuraavalle taukopaikalle.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 20€ Lisätty: 27.08.2018
Arvosana: 0