Avautuu 11:00

Coyote Bar & Grill Ideapark

Arvosana 1.6 / 5

Ruokalistaltamme löytyy herkullisia annoksia mehukkaista pihveistä raikkaisiin salaatteihin ja kookkaisiin burgereihin.

Ammattitaitoinen ja rento henkilökuntamme takaa Sinulle onnistuneen makuelämyksen ja viihtyisän ilmapiirin vaikka shoppailun lomassa.

Lapsille löytyy ikioma puuhanurkka ja laaja valikoima maukkaita lasten annoksia.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (28)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Erttäin äkäinen tarjoilija tuli ensinnäkin ilmouttamaan että tällä hetkellä ruokaa saa odotella sen max. 40min, ja tilattuamme alkuruokia niitä tuli vain se yksi annos vaikka tilasimme kahdet alkupalat, noh ruoka mitä tuli oli jotain lihapaloja lilluvassa erittäin rasvaisessa kastkkeessa, ja ruoka oli erittäin mautonta, onneksi pöydästä löytyi edes suolaa! seurueeni haki toisesta pöydästä servettejä, mitään anteeksi pyydelleen tarjoilija heitti alkupalat eteemme , hänellä taisi olla tosi paha päivä muutenkin, seurueeni toinen ihminen tilasi hampurilaisen kanalla, kana oli erittäin sitkeetä, hyvä kun veitsi pystyi edes sitä katkaisemaan!! sekin jäi osittain syömättä. en olisi maksanut kyseisestä ruasta kuin sen 15€. oli se sen verran teboilin ruan tasoista. toiste ei tulla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 28.12.2015
Arvosana: 2

Kävimme tänään ensimmäistä kertaa ravintolassanne joka valitettavasti tuotti suuren pettymyksen. Tilasimme ruuaksi pihvin jonka toivoimme olevan meduim + , tunnin odotuksen jälkeen tarjoilija toi kaikkien ruuat yhtäaikaa pöytään ja pihviä leikatessa huomasimme sen olevan täysin raaka. Toivoimme uutta pihviä pöytään ja se meille luvattiin (tarjoilija itsekkin näytti hämmentyneeltä) tämän jälkeen kun kaikki muut porukastamme olivat syöneet sai viimeinenkin annoksensa uutena pitkän odotuksen jälkeen pöytään ja totesi sen olevan keskeltä jälleen täysin raaka. Kiireisen aikataulumme takia ja sulkemis ajan jo ollessa korvilla, hän söi mitä tarjottiin. Omasta annoksestani puuttui tilaamani lisä-tuotteet ja jouduimme tästäkin asiasta huomauttamaan. Kun maksan pihvistä 30e luulisin sen olevan edes jotenkin syötävä. Lopuksi kermana kakun päälle, tarjoilija ei itsekkään tiennyt mitä olimme tilanneet ja luettelimme annoksemme yksitellen hänelle. Kiitos tästä kokemuksesta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 29€ Lisätty: 18.11.2015
Arvosana: 0

Coleslaw-salaattia oli annoksen kyljessä noin haarukallinen, näytti hassulta. Kanaa ei saanut leikattua veitsellä, syy tarjoilijan mukaan tylsyvissä veitsissä. Veitset kuitenkin ok-laatuisia pihviveitsiä. Palautetta ei muutenkaan paikan päällä noteerattu mitenkään. Perusburgeri oli totaalisen mauton. Ranskalaiset raakoja ja mauttomia. Ylihintaisia annoksia tasoon nähden. Eipä tarvitse tänne enää tulla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 01.11.2015
Arvosana: 0

Kiva ravintola! Mukava ja palvelualtis henkilökunta. Ruoka oli hyvää ja ruoka tuli pöytään nopeasti (noin 20min ja asiakkaita oli reilusti). Lapsille kiva leikkipaikka. Kaikin puolin mukava reissu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.09.2015
Arvosana: -5

Pihvi sitkeää ja vihannekset raakoja vaikka käytiin ei ruuhkaisaan aikaan eli ei pitänyt Kokilla olla kiire.
Tarjoilija oli sentään mukava, muuta hyvää ei ollutkaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.04.2015
Arvosana: 0

Kolme kertaa tullut käytyä, vain kerran homma meni kuten piti. Ensimmäisellä kerralla keittiö ei ollut saanut tilaustamme laisinkaan ja tunnin odottelun jälkeen kun tarjoilija tuli kysymään oltaisiinko otettu jälkiruokaa tai lasku niin meinasi kyllä pikkusen alkaa sapettamaan.. Josko sen pääruoan saisi kuitenkin ensin! Saatiin kyllä hyvityksenä toiset juomat, koska edelliset oli odotellessa juotu ja muutama euro putosi annosten hinnasta. Viimeisin kerta todellakin jäi sitten viimeiseksi: Tultiin ravintolaan melko kiireiseen aikaan, mutta meidät ohjattiin kuitenkin heti pöytään. Ymmärrän että kiireaikana joutuu odottamaan, mutta jäimme silti. Tarjoilijoita meni ravintolassa edestakas, mutta kukaan ei vaivautunut tuomaan meille edes ruokalistaa vaikka pöytään ohjannut tarjoilija varmasti tiesi ettei meitä vielä palveltu. 45min odottamisen jälkeen (vaikka olimme yrittäneet useampaan otteeseen viittilöidä henkilökuntaa) päätimme poistua paikalta janoisina ja nälkäisinä. Ymmärrän tosiaan että ruoka joutuu ruuhkassa odottamaan, mutten sitä ettei edes ruokalistaa saa nähtäväksi. Emmekä ole ainoita jotka poistui paikalta ko. ajankohtana ilman palvelua. Ruoka on toki ollut syötävää niillä kahdella muulla kerralla kun olemme ruokaa tästä ravintolasta saaneet.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.02.2015
Arvosana: 1

ei todellakaan mitään hyvää sanottavaa, tunnin odottamisen jälkeen aloimme kysellä tilaustemme perään kun ei ruokia kuulunut pöytään, vastaus oli ainoastaa et odotatteko vielä 7minuuttia!!!! juu ei odoteta enää yhtään!!!! edes anteeksi pyyntöö tai pahoittelua ei kuulunut vaikka jäimme ilman ruokaa!!!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.11.2014
Arvosana: 0

Hyvää ruokaa, ystävällinen ja nopea palvelu. Tullaan toistekin !

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.11.2014
Arvosana: -3

Special Volcano hampurilaisen näytti kaikin puolin herkulliselta aterialta, mutta koko annos oli erilaisten makujen sekasotku. Ensinnäkään en koko ateriassa maistanut edes aurajuustoa ja Pekonit oli käristetty kuiviksi korpuiksi. En voi suositella tälläisia hampurilaisaterioita kenellekkään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 04.08.2014
Arvosana: 0

No huhhuh. Tämä mesta on elossa ainoastaan siksi että Ideaparkissa kaikki ravintolat Martinaa lukuunottamatta ovat surkeita. Väkeä siis näköjään riittää huolimatta siitä panostetaanko ravintolaan vai ei.

Palvelu oli hidasta, pöytä oli tahmea, paikka on pirun meluisa ja turhankin hämärä. Otin wingsejä jotka olivat ihan OK. Vaimon päivän "burgeri" oli suorastaan syömäkelvoton ja höystetty löysillä ranskalaisilla.

Coyote vs. Sticky Wingers -jako on vähän kummallinen. Ilmeisesti kyseessä on sama ravintola eri brändäyksellä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 16.07.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat


Sijainti

Ideaparkinkatu 4, 37570 Lempäälä - Reitti
010 423 3211
http://www.ravintola.fi/coyote_ideapark