Ei tietoa

Feng Huang Lou

kiinalaista
Arvosana 3.5 / 5

Arvostelut (8)

Ihan hyvää perus kiinalaista ruokaa. Nälkä kyllä lähti. Hieman epäsiisti. Lautaset olivat likaisia, samoin pöytäliinat. Ruoka oli myös useasti laareista loppu ja täyttymistä sai odottaa yllättävän kauan. Ravintola oli aika täynnä, mutta silti.
Susheille pisteet. Laatuja oli monenlaisia eli niihin oli selkeästi panostettu.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 11.03.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Hyvä valikoima sushia ja monta eri tulisuus asteista lihakastiketta. Nam. Sushit myös kauniita ja sisältivät mätiä jota ei kaikissa sushipaikoissa edes ole tarjolla.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 10.08.2016
Arvosana: 0

Parhaita kiinalaisia lounaspaikkoja. Buffan ruuat loistavia ja sushit hyvä lisä. Ruuat todella maistuvia, suuressa osassa kiinalaisia kaikki ihan saman makuista mutta ei täällä. Paikka yleensä aivan täynnä 11.30-13 välillä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 11.04.2016
Arvosana: 0

Lounasbuffa toimii myös kasvissyöjälle;
riisiä, paistettua nuudelia (kananmunaa), kevätkääryleitä, paistettuja kasviksia ja joku ihan maukas tofu kastikkeen kera kuuluu perusvalikoimaan. Salaatti/raastepöytä ok, sushia saa myös.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 18.01.2016
Arvosana: 0

Keskiviikko, kesäinen iltapäivä, ensimmäinen käyntimme. Palvelu ja vastaanotto erittäin ystävällistä. Melko yksinkertaisen kana-annoksen tulo kesti kuitenkin yli 35 min ja tullessaan osa kanansuikaleista oli raakoja, tämä todettiin tosin annoksen loppuvaiheessa jolloin pahin nälkä oli jo mennyt. Asiasta mainittaessa vastauksesta ei saanut selvää, ehkä tarjoilijan heikon kielitaidon vuoksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 22.07.2015
Arvosana: 0

Paljon erilaisia hyvänmakuisia ruokia ja saa syödä vatsansa (vähän liiankin) täyteen. Palvelu on aina ystävällistä ja ripeää ja henkilökunta hymyilevää ja hyväntuulista. Hinta-laatusuhde kohdillaan. Paikka on ilmeisen suosittu, eikä ihme;)
Hyvä lounaspaikka, tosin kannattaa mennä hyvissä ajoin ennen lounaan päättymistä sillä muutaman kerran ruokaa on ollut kovin niukalti klo 14 jälkeen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 24.05.2015
Arvosana: 0

Koko perheen suosikki. Buffetissa sushia, neljää-kuutta lämmintä ruokaa kiinalaiseen/thaityyliin, salaattia, vermiselliä, keittoa, friteerattuja paloja, kahvit päälle. Tosi kiva nuori pariskunta omistaa ja tarjoilee. Lounasaikaan aina täynnä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 18.01.2015
Arvosana: 0

Ympäristö oli miellyttävä, ruoka näytti ja tuoksui hyvälle mutta kaikki kastikkeet olivat järkyttävän suolaisia. Jos kokki malttaisi mielensä suolan kanssa, voisi ravintola olla helposti se parempi Lohjan kiinalainen - nyt näin ei ole.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 07.01.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Laurinkatu 51, 08100 Lohja - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita