Suljettu nyt

St. Honoré

konditoria-kahvila
Arvosana 4.7 / 5

Arvostelut (12)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Huippuhyvät pullat sekä viinerit. Kauniit, herkulliset kakut sekä leivokset. Aito ammattitaito näkyy St. Honoréen tuotteissa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.02.2015
Arvosana: 0

Poikkesimme pitkästä aikaa perheen kanssa leivoksille, ja yllätyimme iloisesti, sillä jälleen maistoimme parasta mitä koskaan on leivonnaisena syöty. Leivos oli kuin palanen taivasta, ja sen ohessa nautittu jäätee suorastaan hurmaava. Kannatti ajaa Helsingistä saakka. Bongasin konditorian joskus 2000- luvun alussa jostain TV- ohjelmasta ja siitä pitäen on herkkuja käyty nauttimassa silloin tällöin. Onpa täältä syntymäpäiväkakkujakin haettu, sukulaiset puhuvat niistä yhä, 13 vuoden jälkeen. Ei voi kuin kiittää, harva nykyään tuntuu ymmärtävän, että ainoastaan laadun ylläpitäminen pitää asiakaskunnan uskollisena..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 28€ Lisätty: 05.11.2014
Arvosana: 0

Todella tasokas ja mukava kahvila Lohjalla. Leivonnaiset erinomaisia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.09.2014
Arvosana: 0

Tasan viideltä ovesta sisään, myyjätär huikkaa paikan oleva suljettu vaikka kassalla on vielä ihmisiä jonossa ja nostaa nenän edestä viimeiset leivonnaiset hyllystä pois. Jäi siis herkut kokematta ja tällä palveluasenteella jäänee jatkossakin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.06.2014
Arvosana: 0

Jo vuosia tyytyväinen kanta-asiakas, vaikken Lohjalla asukaan; tänne kannattaa siis tulla kauempaakin! Palvelussa on välillä ollut paljonkin parantamisen varaa, mutta nyt parilla viime kerralla palvelukin on uusien vahvistusten myötä ollut Suomen parhaiden leivonnaisten vertaista: tarjoilijan hymy ja hyväntuulisuus lämmittivät vielä kotimatkallakin. Vielä kun osoittaisivat samaa tyylikkyyttä ja välittämistä myös sisustuksellisesti; likatahraiset penkit ja vuosikymmeniä vanhoilta näyttävät verhot eivät houkuttele viihtymään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.10.2013
Arvosana: 0

Tänne tullaan kaukaakin! Konditorian tuotteet ovat täysin ylittämättömiä. Täältähän ne Kaivopuiston rouvat "itse-tehdyt" pullansa hakee. Syy mennä Lohjalle!. Sisustusta kannattaisi miettiä ja kohentaa, jolloin ei nirppanokkaisinkaan saisi valitusta edes ajatuksen asteelle

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.06.2013
Arvosana: 0

Yksi Suomen parhaista leipomoista. Hinnat ovat hiukkasen korkeat, mutta vastineena on kuitenkin AINA laatua. Niinkin tavalliseen tuotteeseen kuin joulutorttu, on saatu ladattua todella paljon makua, tekstuuria ja vivahteita. Ainoa negatiivinen seikka on miljöö, mutta ainahan leipomukset voi napata kotiin ja nauttia laadukkaan kahvin kaverina.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.05.2013
Arvosana: 0

Lohjan ainoa oikea leipomo-kahvila, josta saa ihastuttavia käsin valmistettuja tuotteita.
Kahvipuolta voisi uudistaa Lohjan paahtimon tuorekahveihin, esimerkiksi Gran Palomariin niin huippulaadukkaat konditoriatuotteet kohtaisivat huippulaadukkaan kahvin.
Tilat eivät tuo oikeutta hienoille tuotteille. Tuotteiden hintavuus olisi vielä oikeutetumpaa, jos tilatkin henkisivät mukavasta kahvilakokemuksesta.
Sisustus on rikkonainen, ikkunoiden teipit tuovat huoltsikkatunnelman ja tilan toisen osan kirkkaanpunainen seinä ja ultramoterni puoli ei sovi toisen puolen kulahtaneeseen hailakanvihreään taidepuoleen. Wc siisti, mutta vahvat kemikaalien hajut jäävät hiuksiinkin. Miksei näitä uudistuksia ole jo tehty? Lohjalla ei ole yhtäkään kaikinpuolin tasokasta kahvilaa, joku voisi tsempata.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.02.2013
Arvosana: 0

best (only) bakery in town. excellent crafted cakes and baked goods, but a bit overpriced for being in lohja. if it was a bit cheaper i'd come more often; it could use a remodel to bring it out of 1990 also.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.04.2012
Arvosana: 0

Ei ihan halpaa mutta huippulaatua. Kaikki tehdään paikan päällä. Erikoinen sisustus.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.12.2011
Arvosana: 1

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Laurinkatu 49 B, Lohja (Sepänkadun varrella), 08100 Lohja - Reitti
019 312 343
http://www.sthonore.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita