Avautuu 09:00

Runda Munken

café-konditori, teekauppa
Arvosana 3.3 / 5

Istahda alas tunnelmallisessa kahvilassamme ja nauti kuppi erinomaista kahvia tai teetä. Myös erikoiskahvit. Nautiskele omatekoisista leivonnaiistamme tai valitse jotain laajasta suolaisten valikoimastamme, nekin kaikki ovat itsetehtyjä. Tai osta mukaan kotiin jotain hyvää leipäämme. Pullaa ja munkkeja löytyy myös päivittäin. Lounaaksi tarjoamme ruokaisia täytettyjä sämpylöitämme, katkarapuleipiä, salaatteja sämpylän kera ja tulevaisuudessa myös kaikkea muuta kivaa mitä vain keksimme ja kehitämme. Pyrimme myös siihen että meiltä joka päivä löytyy sekä suolaista että makeaa gluteenitonta. Gluteenittomat tuotteemme ovat luontaisesti gluteenittomia ja ne on leivottu/valmistettu keittiössä/leipomossamme jossa käsitellään myös tavallisia jauhoja.

Teekauppamme valikoimista löydät yli 100 eri irtoteelaatua, jasmiinihelmiä, teekukkia ym. Haluamme myös tuoda yhteen teekaupan ja kahvila-konditorian ja kehittelemme jatkuvasti uusia hauskoja reseptejä ja ideoita, esim matcha-juustokakkua. Ja paitsi leivonnassa ja juomissa teetä pystyy myös käyttämään ruuan laitossa! Kesällä omatekoinen jääteemme virkistää ja viilentää. Tai tilaa matcha-, chai- tai rooiboslatte ja kokeile jotain uutta ja jännittävää. Tulemme myös tarjoamaan erikoisuutena erilaisia alkoholittomia teepohjaisia drinkkejä ja suunnitelmissa on hakea A-oikeudet jolloin voit nauttia lasillisesta punaviiniä, shampanjaa tai miksei konjakkia kahvin kaveriksi.

Teemme myös tilauksesta kakkuja ja kaikkea muuta valikoimastamme ja sen ulkopuoleltakin, myös suolaista, haluamallesi päivälle. Pienemmissä tilauksissa jopa 1 päivän varoitusaika voi riittää. Palveluihimme kuuluu myös catering ja take-away catering. Pystymme myös tekemään pöytävarauksia ja pitämään yksityistilaisuuksia, kokouksia, tapaamisia, juhlia ym pienryhmille (samaan huoneeseen mahtuu n. 20 ihmistä) ja isommillekkin mikäli jakautuminen eri huoneisiin ei tuota ongelmaa. Sisälle mahtuu noin 49 ihmistä ja ihanaan puutarhaamme tarvittaessa saman verran :) Tervetuloa!


Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Todella hyvä paikka,ystävällinen henkilökunta,hyvät maukkaat tuotteet ja todella kiva toi take away catering.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.04.2016
Arvosana: 0

Kahvilassa pitäisi olla tuoretta leipää ja leivonnaisia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.04.2016
Arvosana: 0

Vähän suolaista, vähän makeaa, paljon teelaatuja ja uniikki interiööri.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.08.2015
Arvosana: 0

Hyvä tasoinen kahvila erinlaisilla makeilla sekä suolaisilla pikkupurtavilla. Palvelu hyvä ja kiva miljöö seurusteluun.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.07.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Aleksanterinkatu 6, 07900 Loviisa - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita