Keittiö auki

Rosso

italialaista
Arvosana 2 / 5

Arvostelut (7)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ruoka vielä menetteli, mutta palvelu surkeaa.

Ainoastaan tämä nuori mies oli tehtäviensä tasalla. Kiitos hänelle.

Yhdellä tarjoilijalla oli valtava kiire kotiin omien sanojensa mukaan. Hän myös puhui seinille.

Samassa paikassa on myös tapahtunut laskutuksessa kaksi kertaa epäilyttäviä virheitä. Vieläpä saman tarjoilijan kohdalla.

Niin ruoka. Huonompaakin olen syönyt, mutta rossoruokaa se on kuitenkin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 21€ Lisätty: 13.03.2015
Arvosana: 0

Tämä paikka on täysin pilattu. Ennen perheelle niin hyvä mokkimatkan puolivälin lounaspaikka on todella muuttunut. Enää ei ole lounaslistaa ja tarjoilijakin hyrpeä kun sitä kysyttiin. Taisi jäädä viimeiseksi kerraksi täällä. Ruoka sen sijaan oli konaisuutena kohtuullista. Tosin siksi sen pelasti vain seurueesta yhden tilaama lohikeitto.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 24.07.2014
Arvosana: 0

Tavallista parempaa Rosso-ruokaa — mutta palvelu? Karitsani oli oikein suussasulavaa ja ruoka kaikkinensa maittavaa myös seurueen muiden jäsenten mielestä. Sattui vaan kohdalle sinänsä kokeneen oloinen tarjoilijatar, jolla ei kaikesta päätellen ollut asiakaspalvelun alkeiskurssiakaan takanaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 21.04.2014
Arvosana: 0

Lempiannokseni tattirisotto oli täällä mautonta ja suolatonta. Harmi. :/ Mozzarella-tomaatti-alkupalan tomaatti oli myös aika järkyttävä, iso kanta jätetty paikoilleen ja muutenkin tuntui raa´alta ja kovalta. Mautonta..:/ Saattoi olla meillä vain huono tuuri, koska muista Rossoista ollaan aina saatu hyvää ruokaa. Salaattipöytä oli sentään jees.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.07.2013
Arvosana: 0

Viihtyisä Rosso, jossa palvelu kohdillaan. Ruoka maittavaa niin kuin Rossossa yleensä, mutta ei mitenkään erikoista. Suuri plussa luontaisesti gluteenittomasta pizzapohjasta!! Tällä hetkellä lemppariannokseni on vuohenjuustobroileri, vaikkakin marsalakastike on hitusen liian tujua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.10.2011
Arvosana: 0

Perus Rosso. Ehkä hieman viihtyisämpi mitä useimmat ketjun ravintoloista. Plussaa myös listan vaihtuvuudesta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.03.2010
Arvosana: 2

Mikkeli oli hankala paikka päästä syömään kisapäivän jälkeen. Yhdessä oli yksityistilaisuus, toisessa meitä tuskin huomioitiin ja päädyimme helppoon ratkaisuun: Rossoon. Rosso on mitä on. Kokemuksen perusteella osaan jo välttää muita kuin pizzaa tai pastaa, sillä niitä ei pääse juuri mokaamaan. Rossoissa on varmaan jonkun keskuskeittiön luomat reseptit, joita sitten toteutetaan ohjeiden mukaisesti. Yleensä lopputulos ei juurikaan poikkea ABC-huoltamoiden tasosta, onhan omistaja sama ja en lainkaan ihmettele, jos käytetyt reseptitkin ovat samoja. Nyt syömäni Hot Pueblo pannupizza oli todellisuudessa vain Pueblo. Hottia siinä ei juuri ollut. Rossot ovat paikkoja, joissa suomalaisia opetetaan syömään ravintoloissa. Astetta enemmän ravintolaa kuin Mäkkärit, mutta kuitenkin vielä niin lähellä karvalakkipubia että paikalle voi tulla vaikka duunihaalareissa. Totutellaan raastepöytiin ja tarjoiluun. Ehkä sitten joskus opitaan käymään oikeissa ravintoloissakin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 17.12.2009
Arvosana: 8

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Hallituskatu 5, 50100 Mikkeli - Reitti
(015) 206 2120
http://www.rosso.fi/rosso-ravintolat/mikkeli/

Vaihtoehtoisia ravintoloita