Ei tietoa

Ravintola Uusi Kilta

eurooppalaista
Arvosana 2.8 / 5

Arvostelut (28)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Tyylikäs, siisti ravintola jonne aina mukava mennä. Ruuan taso noussut edellisistä vuosista. Etanat valkosipuli-fenkolivoissa parhaimmat mitä Suomessa olen syönyt. Palvelu toimii hyvin, ei moitittavaa, ehkä kaipaan enemmän lämpöistä hymyä. Henkilökuntaa ehkä liian vähän tarjoilupuolella tai sitten kokemattomuutta nuorilla ihmisillä. Menen edelleen jos toimintaa vielä on.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 17.09.2015
Arvosana: 0

Otimme miesystäväni kanssa molemmat wieninleikkeen. Leike oli kuiva ja kaukana herkullisesta. Vaikkei wieninleikkeeseen varmaankaan kuulu kastike, eikä sitä oltu listassakaan mainittu, niin kastike olisi hieman pelastanut tätä katastrofia. Me olemme valmiita maksamaan hyvästä ruoasta ja tulimme nauttimaan nimenomaan hyvää ruokaa emmekä vain saamaan vatsaamme täyteen. Leikkeen kanssa tulleet ranskalaiset perunat olivat ok, niitä en moiti. Annoksen kanssa ei tullut yhtään salaattia. Huoltoaseman pöperönä hintaan alle 10 € olisi jotenkin voinut hyväksyä tällaisen annoksen, tosin en kyllä palaisi sellaiselle huoltoasemallekaan uudestaan syömään joka tällaista leikettä tarjoaa. Uusi Kilta kertoo webbisivuillaan olevansa erikoistunut gastronomiseen keittiöön. En uskaltaisi lähteä enää tähän samaan ravintolaan kokeilemaan jotain muuta, kun kehtaavat tällaista wieninleikeannosta tarjota.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 26.08.2015
Arvosana: 0

Saimme aivan uskomattoman tökeröä palvelua toukokuun lopulla. Kehoittaisin karttamaan paikkaa, olimme aivan pöyristyneitä. Vieläkin vaivaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.07.2015
Arvosana: 0

Toki ruoka oli sitä mitä listalla luki: wienerleike ja maalaisranskikset. 23 euron hinta annoksesta oli hävytöntä rahastusta, kun lautasella tosiaan pelkkä kuiva leike ja kuivat ranskikset. Ei koskaan enää tänne syömään!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 25.07.2015
Arvosana: 0

Terassi oli täynnä. Hanajuomat loppu. Tarjoilija kiireinen, tyyliin rahat pois ja seuraava sisään. Caesar-salaatista löytyi ötökän munia, ja juusto ei ollut parmesania nähnytkään, ehkä edamia? Paistetut silakat ja muusi -annos aika pieni. Ainoastaan hyvä keli ja maisema pelastivat. En suosittele, ei mennä toiste.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.07.2015
Arvosana: 0

Minulla on ollut tähän asti vain hyviä kokemuksia Killasta. Yritin varata pöydän perjantai illaksi, mutta se jäi yrityksen asteelle. Kun kerroin, että syömään olisi tulossa 5 aikuista ja 2 lasta niin minulle annettiin ymmärtää, että ravintolaan ei haluta "huutavia lapsia". Lisäksi ehdotettin jonkilaista sanktiota (20€ / huuto) sekä kerrottiin, että lasten pitäisi olla jo nukkumassa siihen aikaan (klo 21.00).

En siis saanut pöytävarausta vaan minulle ehdotettin, että tulisin katsomaan paikan päälle, josko siellä olisi tilaa.

WTF!!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.09.2014
Arvosana: 0

Kun tulimme, terassilla oli vielä reilusti tilaa. Kun lähdimme, oli terassi aivan täynnä. Kivasti näyttivät järjestelevän pöytiä myös isommille seurueille. Terassilta oli kauniit näkymät merelle ja rantakadulle. Hyvällä ilmalla hyvin miellyttävä paikka istua iltaa.
Oscarinleike ja kana-annos olivat hyviä. Pippuripihvi oli mediumiksi liian kypsää. Jälkiruuat olivat hyviä ja kauniisti esillä.
Laskun saaminen kesti aika kauan, sillä tarjoiliaan kontaktin saaminen terassin ollessa täysi, kesti. Tosin eihän meillä ollut kiire. Palvelu oli kiireestä huolimatta ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 07.07.2014
Arvosana: 0

Äly siistit wc:t, joka kertoo puhtaudesta ja tasosta tarpeeksi. Ruoka tasokasta ja huomattavasti parantunut viime vuosista. Alkuun tuoretta itseleivottua leipää ystävällisen hymyn kera, Nam

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 25.06.2014
Arvosana: 0

Toukokuun kesäisin sunnuntai!

Terassi lähes täynnä iältään enemmän vanhaa kuin nuorta, paikka kuitenkin löytyy meren puolelta. Henkilökunta tehokasta sekä kaikin puolin mukavaa. Vielä riitää virtaa kun sesonki vasta aluillaan?

Tiedustellaan juomia, tarjoilija ei oikein ymmärrä vastakysymystäni siitä onko tarjolla IPA:aa vaan tarjoaa vastineeksi "ulkolaisia oluita".. No samapa tuo, vaalea kronbacher sopii mainiosti lämpimään iltaan.

Ruoaksi caesar salaattia kanafileellä. Ei tarvitse turhaan odotella, joskin ruoan tuo eri tarjoilija joka ei oikeen tiedä kenelle pitäisi annos viedä. No,ehkä tämäkin menee sesongin aloituksen piikkin..

Ei ehkä paras caesar mitä vastaani on osunut, joskaan ei huonoinkaan. Sijainti näkyy hinnassa, merinäköala maksaa muutaman euron. Toisaalta mitä sittten, sillä viihdyin!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 21.05.2014
Arvosana: 0

Palvelu surkeaa. Aivan älyttömän epäkohteliasta käytöstä. Hävetkää!
Lainatakseni Heinäkuun alun asiakaskokemusta.
Palvelu on todella ylimielisen surkeaa, oikeastaan sitä ei ollut perjantaina ennen kello yhdeksää. Tarjoilijat eivät ole sisäistänyyt työtään vai onko pääosa torilta kerättyjä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.09.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Mannerheiminkatu 1, 21100 Naantali - Reitti
(02) 435 1066
http://www.uusikilta.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita