Suljettu nyt

Thai Garden

thaimaalaista
Arvosana 4 / 5

Thai Garden ihastuttaa monipuolisella autenttisia aasialaisia herkkuja sisältävällä menuilla. Ne ovat tällä hetkellä varmasti Suomen parhaat. Aterioihin sisältyvät aromikkaat thaikeitot ja asiantuntevasti maustetut currykastikkeet, jotka on valmistettu erityisesti tuoduista aineksista ja jotka tarjoillaan thaioluen ja eksoottisten cocktailien kera.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Hyvin tehty ja maukasta, mutta ei ihan aitoa thaimaaliasta. Onhan se odotettavissa etta kylpylan sisusksissa on maut tehty suomalaisten mieltymyksien mukaan.
Tuota huomautusta lukuunottamatta, illallinen sujui hyvin. Kaikki oli valmistettu huolella ja aseteltu kauniisti. Tarjoilijat mukavia, hinta OK.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.07.2016
Arvosana: 0

Rauhallinen illallistunnelma, palvelu erittäin miellyttävää ja asiakkaan huomioivaa.
Kahtena peräkkäisenä iltana nautimme alku- ja pääruoat - kaikki tarjoomukset järkyttävän hyviä. Seuralainen halusi ruokansa tulisena ja sai sellaisen...
Alkudrinkkeinä Mojito Green Tea ja Mojito Basilikalla - suosittelemme! Ruokien kanssa kannattaa kysyä Tony Jost -valkoviiniä, sopii todella hyvin tulisenkin ruoan kanssa. Tämä on suosikkiravintolamme!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 07.04.2015
Arvosana: 0

Todella hyvää ruokaa, mietityt ja huolella valmistetut maut; elämys, joka poikkesi edukseen ns riviravintoloista, ja jota olen jäänyt kaiholla muistelemaan. Maistoin neljää erilaista annosta, eikä yksikään ollut pettymys!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.08.2013
Arvosana: 0

Huikea ruokakokemus, jota varten kannattaa tulla kauempaakin. Elämäni paras naudan sisäfilee löytyi odottamatta wokista. Puolisoni Phad Thai oli mullistava kokemus. Huippuluokan palvelu, miellyttävä tunnelma ja sisustus. Juomat ja jälkkäritkin toimivat loistavasti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 09.08.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Matkailijantie 2, 21100 Naantali - Reitti
02 445 55 99
http://www.lesoleil.fi/ravintola-thai-garden/

Vaihtoehtoisia ravintoloita