Ei tietoa

Puistola

tyylikäs
Arvosana 3.2 / 5

Arvostelut (53)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Mukava ja viihtyisä paikka jossa hyvä lounas.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 05.03.2016
Arvosana: -2

Alkupalana valkosipulileipä oli hyvä setti. Pääruokana maalaiskanaa ja savustettua naudan lapaa. Maalaiskana oli puolikas kuiva kana kahteen osaan veitsellä vedetty puolikas tipu. Alla vetinen polentaleipä ja muutama rucola ristissä. Tiedän, ettei lapa ole naudan mureinta kohtaa, mutta jos hieno ravintola on sen laittanut llistalleen, odotin että se olisi syötävää. Puolet lihasta oli "purkkaa". Nenäliina täyttyi piilotetuista "purkkapaloista". Lisukkeet olivat hyvät, samoin tarjoilu pelasi. Kaikki leivät olivat kans herkkuja! Pääraaka-aineiden epäonnistuminen pilasi kyllä kahden keskisen ravintolaillallisen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 34€ Lisätty: 08.02.2016
Arvosana: 0

Lauantaibrunssi oli ihan hyvältä kuulostavasta kuvauksesta huolimatta melkoinen pettymys. Valitsisin tämän kokemuksen jälkeen paljon mielummin jonkin keskiverron lounasbuffetin kympillä kuin tämän 15 euron buffetbrunssin. Tarjolla oli kaikkea mitä luvattiinkin (vaikka välillä esim. mehut loppuivat turhan pitkäksi aikaa), mutta maussa ei ollut juuri kehumista. Suolainen piirakka oli mautonta ja nakit ja lihapullat perustavaraa. Croissantit ja levypannukakku tavanomaista, mutta päälle tarkoitettu kerma(?) näytti klimppiseltä. Ruokien kohdalla olisi voinut lukea ruokien nimet, sillä sekaannuksia sattui. Ainoa plussa tulee hienoista puitteista.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 15€ Lisätty: 20.09.2015
Arvosana: 0

Erinomainen palvelu ja miellyttävä miljöö kokonaisuudessaan. Pääuokana risotto oli maukasta, mutta ei loistavaa. Herkkupannacotta jälkiruokana tosin oli vertaansa vailla. Yksi parhaista jälkiruoista mitä olen koskaan syönyt!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 17.09.2015
Arvosana: -1

Puistolan kahvilaosasto on erinomainen ja varsinkin pullat, leivät, kahvi ja teet ovat erinomaisella harkinnalla valittuja ja tehtyjä. Ainoa minus on leivosten kallis hinta. Ravintolapuoli on erinomainen, mutta taso vaihtelee. Tunnelma on todella kiva ja palvelu erinomaista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 20.05.2015
Arvosana: 0

Paistettu maksa, yleensä maksa paistetaan roseeksi, TÄMÄ OLI TÄYSIN KUIVA. 20 v kokemuksella tiedän mitä olisi pitänyt saada...

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.01.2015
Arvosana: 1

Alkupalana ollut paikallistapas oli hyvä mutta ei huikea. Ylikypsä possu ja omenachutney taas oli kerrassaan erinomainen. Kyllä kelpasi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 24.11.2014
Arvosana: 0

Pari kertaa olen käynyt lounaalla ja itse pitänyt. Viime kerralla jouduin pettymään kovasti. Lähdin 80vuotiaan mummoni kanssa lounaalle ja mummon valitessa annosta varmistin ensin ettei ruoka ole tulinen. Vastaus oli että ei ole. Varmistin vielä ettei se sisällä chiliä tms tulisuutta antavia ainesosia jotta seuralaiseni voi tilata kyseisen annoksen. Tarjoilija vastasi todella närkästyneenä että ei.. Omassa annoksessani ei ollut mitään vikaa ja se oli hyvä kuten aina ennenkin eikä mummoni annoksessakaan ollut mitään vikaa minun makuuni sillä pidän mausteisesta ja tulisesta ruuasta.. Mummolla jäi annos syömättä koska se kyselyistäni huolimatta sisälsi sitä chiliä ja reilusti..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 17.07.2014
Arvosana: 0

Ruoka sekä palvelu hyvällä ja ammattimaisella tasolla. Hyvä mieli jäi ruokailun jälkeen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 06.03.2014
Arvosana: -2

Riippuu missä kerroksessa syöt. Jos syöt keskikerroksen lounaspaikassa, niin ruoka riippuu täysin päivästä. Ruoka on toisinaan ihan Alacarte-tasoa ja toisinaan hyvää. Kertaakaan en ole saanut huonoa lounasta. Oulun lounaspaikoista yksi parhaista. Salaattipuoli on mielestäni kuitenkin liian pieni ja muutenkaa ei ole kilpailukykynen esim. Stockmanin yläkerran vintin salaateille.

Mikä tulee alakerran ravintolaan, niin pidä sitä ehdottomasti yhtenä oulun hienoimpana ravintolana. Palvelu on hyvää, monipuolista, laadukasta ja hienosti aseteltua. Ainut miinus on kallis hinta, eli en suosittele sitä kaikille. Paikka sopii esim. romanttiseen (treffit) illaliseen hienosti.

Mutta tietenkin tällä samalla hinnalla pääsee jo Uleoboriin syömään joka on kuitenkin jo tasokkaampi paikkana.

Suosittelen alakerran ravintolaa romanttiseen illalliseen. Fansipaikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 07.12.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (4)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Pakkahuoneenkatu 15, 90120 Oulu - Reitti
020 792 8210
http://www.ravintolapuistola.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita