Avautuu 11:00

Ravintola Crecian

kreikkalaista
Arvosana 2.4 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (38)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Monesti on ollut tarkoitus käydä, mutta jostain syystä on jäänyt menemättä. No nyt menimme. Tila oli sisustettu niinkuin olettaa saattaa ja taustalla soi sama renkutus koko ruokailun ajan. Lounaaksi valikoitui souvlakiannos kana -ja possuvartailla. Tietoinen riski, joka ei kannattanut. Kanavarras oli kuiva ja mauton mutta syötävä. Possuvarras oli niin sitkeä ettei veitsellä saanut riivittyä palaa irti. Annokseen kuuluva "kreikkalainen salaatti" oli tehty jäävuorisalaattiin ja keltasipuliin käsittäen yhden oliivin ja pikkusormenpään kokoisen palan fetajuustoa. Komeus oli koristeltu muutamalla siivulla punasipulia. Leipä oli jääkaappikylmää. Onneksi tsatsiki pelasti tilannetta ja jälkkärikahvi oli perushyvää suodatinkahvia.
En suosittele eikä ole tarvetta mennä toiste.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 14€ Lisätty: 13.05.2016
Arvosana: 0

Lappiin mennessä pysähdyimme puoliväliin Ouluun ja kun olemme Kreikka faneja etsimme ruokapaikaksi Kreikkalaista ravintolaa ja pongasimme Cresian ja oli monet tähdet. Tilasimme kahdelle hengelle Mese lautasen.Tunnelma oli hyvä ja valitsimme talon roseviini juomaksi.Alkupala lautanen oli runsas ja olimme jo siitä tosi täynnä.Alkupala oli hyvä sopivasti valkosipulia tsatsikissa pita lipä hyvää ja käärylisssä hyvä dippikastike.Suomessa tehty Kreikkalaine salaatti ei koskaan ole samanlaista mutta ok.Pääruoka oli kanavarrasta joka oli hyvä lammas mureaa ja hyvin maustettu mutta sitten tuo possunvarras kuiva ja mauton jauhelihapihvi kuiva ja mauton meinattiin pyytää ketsuppia jos sitä olisi syönyt..kun tuli jäliruuan aika se oli kyllä pakko jättää kun pääruoan taso oli niin heikko.Hieman lisää säätöä keittiöön niin sitten on kaikki hyvin

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 16.03.2016
Arvosana: -2

Lusikallinen tzatzikia ja mikrolämmin lötkö, lasinalusen kokoinen pitaleipä 2,90, souvlaki-varras annoksen (17,80) päälle tuntuu hieman arvokkaalta. Lohkoperunat pakastepussi-tavaraa. Possuvarras kuiva. Lisäkesalaatin toivoisi edes etäisesti muistuttavan Kreikasta. Zeppelinin versio ravintolasta. Ei tarvitse käydä toiste.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 14.02.2016
Arvosana: 0

Ruoka oli ihan hyvää. ROSVOPAISTI KLEFTIKO. Kunnolla haudutettua lampaanpaistia. Punaviinin kanssa olisi varmaan maistunut vielä paremmalta. Paikkahan (Oulun ravintola) on oikein mukava, vaikka tuntuu että kreikkalainen tunnelma jotenkin laimentunut (suomalaistunut).

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 17.12.2015
Arvosana: -1

En ymmärrä, mihin tämän paikan hypetys perustuu? Kanasalaatissa broilerinpalat kuivia ja sitkeitä, tsatsikissa liikaa valkosipulia ja kreikkalainen salaatti todella vaatimaton! Hinta 12,80 aivan liikaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.08.2015
Arvosana: -1

Iso annos, mutta mauton.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 26.03.2015
Arvosana: -1

Kaipaan ruoassa monipuolisia makuja, lihassa mehevyyttä ja kasviksissa rapeutta, joten en oikein ymmärrä tämän paikan suosiota. Työkaverit tykkää, joten raahaudun silloin tällöin mukana.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.01.2015
Arvosana: -1

Lohkoperunat kuivettuneita ja kovia. Salaatti mitätontä, niinkuin lapsen tekemää. Kala meni jotenkuten. Eka käynti ja iso pettymys. Kaverilla samanlaista kuivaa ja sitten liha joka oli myös kuiva. Tämä Kempeessä Zeppeliinin ravintolassa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 14.01.2015
Arvosana: -1

Valkosipuliperunat tönkkösuolattuja. Näkyy joku muukin todenneen samaa eli suolaa vähemmäksi jatkossa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.11.2014
Arvosana: 0

Olimme syömässä kaksistaan arki-iltana. Tilasimme alkupalaksi 4 eri alkupalaa kahdelle. Alkupala sisälsi halloumia, tsatsikia ja pitaleipää, uppopaistettua juustoa ja erittäin hyvää viinilehtikääryleitä. Kaikkia oli 2 kpl.

Googletuksen jälkeen selvisi, että viinilehtikääryleiden riisin pitäisi olla pitkäjyväistä, kun se meillä oli vähän puurompaa. Maku oli ainakin todella hyvä.

Pääruuaksi tilasimme SIIKAA RED AND WHITE ja KANASOUVLAKI. Yleisesti ruoka oli hyvää.

Ehkä kana oli aavistuksen verran kuivaa. Tsatsiki ehkä hieman suolainen. Valkosipuliperunat olivat hieman suolaisia. Valkosipulinmaku oli hyvin valkosipulimaista, mikä oli hyvää. Pitaleipä oli hyvää. Siika oli oikein hyvää. Siikan kastikkeet olivat hyviä. Ei uniikkeja, mutta maistuvia makuja.

Annokset olivat suuria, joten raavas mies tulee hyvin täyteen. Naiselle menis hyvinkin pelkästään puolilautanen.

Lopuksi tilasimme doukissaa, mikä oli hyvää.

Palvelu oli yleisesti hyvä, mutta alkupalan ja pääruuan tilauksen jälkeen ruokalista vietiin pois, jolloin piti pyytää lista uudestaan jälkiruokaa varten.

Jos jotain suosittelisin, niin tilatkaa alkupaloja. On mukavampi syödä erilaisia alkupaloja kuin yhtä annosta. Esim. 4 tai 5 eri alkupalalautasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 03.10.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (7)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kirkkokatu 55, 90120 Oulu - Reitti
(08) 311 1555
http://www.crecian.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita