Ei tietoa

Ravintola Nallikari

pohjoismainen
Arvosana 3.3 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (21)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Sunnuntaibrunssilla. Lohikeitto oli maittavaa, leipäjuusto ja jäätelö myös. Muutoin ei kauheasti eronnut hyvästä hotelliaamiaisesta, joten siihen nähden hiukan hinnakas. Merimaisema synkkine ukkospilvineen hieno.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 22€ Lisätty: 19.07.2016
Arvosana: 0

Uudenvuoden brunssi oli todella ala-arvoinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 02.01.2016
Arvosana: -3

Toinen kerta ja vain paranee! Ehdottomasti parhaimpia Oululaisia ravintoloita.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 48€ Lisätty: 06.12.2015
Arvosana: -1

Loistava paikka, ei mitään valittamista missään. Palvelu erinomaista ja ruoka taivaallista, suosittelut!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 03.10.2015
Arvosana: 0

Lounasbuffet kala-annoksella ei tuottanut pettymystä. Varmasti tulen toistekin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 25€ Lisätty: 18.03.2015
Arvosana: -1

Valitsimme tuttavien suosituksesta Ravintola Nallikarin Oulusta, jossa herkuttelimme porukalla uuden vuoden aaton notkuvasta ja herkullisesta brunssipöydästä. Runsaat salaatti-, kala- ja lihakulhot olivat kukkurallaan toinen toistaan maistuvampia herkkuja lähituottajilta. Talon oma karpalo-mallasleipä sulasi suussa kirnuvoin kera. Koko perheen taidolla valmistetusta brunssista nauttivat myös lapset. Suurkiitos Ravintola Nallikarin keittiölle, joka on noussut Oulun parhaaksi ruokaravintolaksi. Henkilökunta ansaitsee erityisen kiitoksen ystävällisestä ja iloisesta palvelusta. Tulemme uudestaan ja silloin varaamme kokouspäivän jälkeen rentouttavan saunaosaston ja kylpypikarin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 25€ Lisätty: 31.12.2014 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: -2

Soitin ja varasin pöydän samana päivänä, minua palveli puhelimessa kaunisääninen nainen ja heti tulin hyvälle mielelle. Saavuttuamme meitä oli vastassa ihastuttava kynttilämeri ja reipas henkilökunta. Ravintolassa oli melko rauhallista, mutta ei se meitä haitannut. Söin siikaa, seuralaiseni söi Menun. Ruoka oli kyllä mahtavaa - kotimaiset, tuoreet raaka-aineet, väriä ja makua lautasella- NAM. Palvelu oli mutkatonta ja mukavaa. Suosittelen. - JK

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 22.10.2014
Arvosana: 0

Yritettiin varata pöytää ravintolasta puhelimitse eikä kukaan vastannut, joten pöytä varattiin netin kautta. Mitään vahvistuksia ei tullut mutta mentyämme paikan päälle, varaus oli rekisteröity. Tilasin menu Nallikarin, joka sisälsi kolme ruokalajia. Ravintolassa ei tällä hetkellä ollut juuri muita. Saatuamme ennen varsinaista alkupalaa pöytään leipää ja shotin keittoa, ravintolaan pakkautui noin 30 hengen työporukka ja taaksemme pariskunta. Pöydät oli järjestelty siten, että mieleeni juolahti välittömästi armeijan muonituskeskus. Leipä ja shotti olivat niin hyviä, että odotukset ruualta olivat suuret. Vähän aikaa odotettuani pöytään tuotiin rapukeitto, joka oli myös maittava. Viihdykettä syöntiin toi takana olevassa pöydässä ollut tarjoilija, joka yritti saada viinipulloa auki. Noin viiden minuutin kuluttua homma oli hoidettu. Pääruoaksi tuli härän sisäfilettä, madeirakastiketta, juureksia ja perunasta ja voista sekoitettu klöntti, joka tosin oli ihan hyvä. Ymmärtääkseni lisukkeeksi olisi pitänyt tulla keitettyjä Lapin puikuloita. Pihvi oli ylikypsä ja annos pieni. Tarjoilijat kyselivät vuorotellen pöydässä tarvitaanko lisää vettä. Syynä tähän lienee työnjohdon kokemattomien tarjoilijoiden ohjeistuksen puute. Jälkkäriksi tuli ensin juustolautanen nimellä myyty jälkiruoka. Lautasella oli kaksi eri juustoa ja jäinen lakkahilloköntti. Sinihomejuusto oli mielestäni ok, mutta toinen juusto oli niin hirveää, että se oli pakko niellä ykkösellä, kuin tabletti. Vika oli makutottumuksissa. Toinen jälkiruoka oli tyrni-valkosuklaavanukas, joka menetteli muttei hurmannut. Puolisoni oli tilannut alkuruoan ja pääruoan. Jälkiruokia sain syödä yksin, koska tarjoilijat eivät kyselleet maistuisiko puolisolleni jälkkäri. Paikka ei ollut viihtyisä, palvelu ei erikoista, hinnat erittäin korkeat laatuun nähden ja annokset pieniä. Ei kannata kokeilla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 55€ Lisätty: 12.10.2014
Arvosana: 0

Ravintola Nallikari No 1.
Rantaravintolan merellinen tunnelma luo parhaat puitteet nauttia ammattitaidolla valmistettuja herkkuja. Sinne on vain niin kiva mennä. Kiitokset Ravintola Nallikarin henkilökunnalle - mukava kun olette olemassa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.09.2014
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 23.08.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Nallikarinranta 15, Oulu - Reitti
044-5151710

Vaihtoehtoisia ravintoloita