Avautuu 10:30

Ravintola Nohadra

pizza/kebab
Arvosana 4.3 / 5

Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Oulun parhaat kebabit (tosin yleisvaikutelma joskus vähän vetinen) ja yksi Oulun suosikkiravintoloistani, etenkin hintataso huomioiden. Pizzat ovat parantuneet viime aikoina mielestäni selkeästi; Americana on tällä hetkellä suosikkipizzani kaikista Oulun vaihtoehdoista. Salaatti on aina tuoretta ja kastike todella hyvää. Palvelu on mutkatonta, nopeaa ja ystävällistä. Nohadraan voit mennä arkikamppeissa tai vähän paremmissakin vaatteissa, aina tunnut sopivan ravintolamiljööseen. Ravintola on vuosien myötä uudistunut sopivasti, mutta ei liikaa (ruoka on ollut aina mainiota).

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 22.10.2014
Arvosana: 0

Mukava paikka, viihtyisä sisustus ja miellyttävä palvelu. Annosten hinnat kohtuullisia. Miinusta kuitenkin syömästäni kebabista sen verran, että annos oli liian vetinen kenties kastikkeesta tai salaatista johtuen. Kanatortilla todella perus, samanlainen, minkä voisi helposti kotona tehdä itsekin. Pastat ok. Pientä uudistumista myös kaipaisin. Kaikesta huolimatta Tuiran paras ruokapaikka ja plussaa edullisesta hintatasosta :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 09.09.2014
Arvosana: 0

Hieman peruskebab-paikkaa parempi paikka. Kebab- liha peruslaatua, mutta salaattipöytä hyvä ja paikka omasta mielestäni keskitasoa viihtyisämpi. Oma suosikki kun haluan kebabia

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 13.05.2013
Arvosana: 0

Mukava henkilökunta ja erittäin hyvää kebabia

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 12.08.2012
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 05.09.2011
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (3)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Merikoskenkatu 10, 90500 Oulu - Reitti