Suljettu nyt

Vegana

vegaani ruokaa
Arvosana 4.4 / 5

Vegana avasi ovensa ensimmäisen kerran helmikuussa 1991 ja on siitä lähtien tarjoillut tuhansia annoksia maistuvaa vegaaniruokaa tyytyväisille aterioijilleen, joista monet ovat jopa alkaneet voida paljon paremmin ja päässeet eroon eri sairauksistaan. Tarjoilemme päivittäin 50-90 annosta klo 11-13.30 ja ruoka valmistetaan ekologisista, luontoa säästävistä, tuoreista raaka-aineista, jotta se sisältäisi mahdollisimman paljon ravinteita. Meillä on myös pieni terveyskauppa jossa myymme luomutuotteita, joita ei ole geenimanipuloitu. Valikoimista löytyy mm. tuoreet hedelmät, pähkinät, siemenet, lisäravinteet ja paljon muuta.


Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (3)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Syön todella monipuolisesti mutta tämämn paikan ruuista en oikein innostunut. Huomasin kuitenkin että muut tykkäsivät ja että ruoka vaikutti muuten laadukkaalta. Suosittelisin silti jos tykkää tällaisesta ruuasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.08.2013
Arvosana: 0

Monipuolinen, maukas ja runsas lounas. Suomen ensimmäinen vegaaniravintola.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.01.2013
Arvosana: 0

Tuli käytyä, pitkällisen suostuttelun jälkeen. Nyt harmittaa etten ole käynnyt lounaalla jo aijemmin. Voiko kasvisruoka olla oikeasti näin hyvää? Ravintola toiminut kuulemma jo vuodesta 1985.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.01.2011
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Skutnäsinkatu 2, 68600 Pietarsaari - Reitti
0505120113
http://www.vegana.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita