Keittiö auki

Kebab Pizzeria Mevlana

kebab/pizza
Arvosana 1.5 / 5

Arvostelut (7)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kävin hakemassa Mevlanasta pannupizzan, jossa oli pekonia ja kanaa. Kun söin pizzaa, tunsin suussani epämääräisiä klönttejä, joita luulin raa'aksi kanaksi. Soitin pizzeriaan, ja minulle sanottiin, etten puhu totta, ei kuulema ole mahdollista. Ajoin takaisin pizzeriaan palauttamaan pizzan, ja huuto jatkui. Klöntit olivat kuulema pekonin rasvaa. Kun sanoin, että sittenhän se on raakaa, minulle sanottiin, se on mahdotonta, koska pekoni on esikypsytettyä. Mies toi paketin pöydälle ja siinä luki, että tuote täytyy kypsentää. Kypsyy kuulema uunissa. No ei ollut kypsynyt, pekonin punaisetkin osat olivat sitkeitä ja raakoja. Hän toi myös metalliastian, jossa pekonia säilytetään kylmässä ja nosteli sitä nenäni eteen paljain sormin. Minulle kerrottiin, että pekoni on aina tämmöistä ja en ollut kuulema koskaan ennen syönyt pekonia. Mies tunki sormet pizzaan ja sanoi, että tällaista sen täytyy olla. Siinä vaiheessa sanoin rauhallisesti, etten minä sitä nyt ainakaan enää syö. Mies sanoi, että saan kyllä rahat takaisin ja ala mennä, et ole koskaan ennen syönyt pekonia, olen tehnyt tätä 15 vuotta, tiedän millainen pizzan täytyy olla ja nyt hän menettää 7 euroa takiani.

Sain rahat ja lähdin itku kurkussa toiseen pizzeriaan hakemaan uutta pizzaa. Otin siihen myös pekonia, koska heillä se kuulema asianmukaisesti paahdetaan. Jos mies olisi palauttanut rahat rauhassa sanomatta mitään, olisin saattanut palata pizzeriaan myöhemmin, mutta ei. Sain rahat ja haukut. Nyt jaan tämän hirveän "asiakaspalvelu"tilanteen somessa, enkä koskaaan, ikinä, vaikka Mevlana olisi viimeinen ravintola maan päällä, astu kyseiseen ravitsemusliikkeeseen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 06.09.2015
Arvosana: 0

Pyysin kotiinkuljetuksen yhteydessä kuittia kahteen otteeseen, mutta en sitä saanut. Onko muilla jäänyt kuitti saamatta käteisellä maksaessa?

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.08.2015
Arvosana: 0

Täältä kylmä iskender ilman jogurttia vanhalla leivällä. Pizzat huonolaatuisista raaka-aineista ällöjuustolla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 07.08.2015
Arvosana: 0

Ravintolasta jäljellä nimi Täysin uusi konsepti

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 16.05.2013
Arvosana: 0

parhas paikka porissa

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.09.2011
Arvosana: 0

isot annokset ja sapuska hyvää. myös kortti millä saa joka seitsemännen safkan ilmaiseksi on reilua meininkiä. ei valittamista. vedenkin saa kaupanpäälle, jos nyt sitä haluaa juoda

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 01.08.2010
Arvosana: 0

Parasta mättöä Porissa. Kastike, liha sekä perunat erittäin hyvänmakuisia eivätkä ole liian suolaisia. Plussaa Mevlana saa myös kana-aterioistaan ja hyvästä palvelustaan! Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 17.06.2010
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Antinkatu 9, 28100 Pori - Reitti
02 633 4255
http://www.mevlana.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita