Keittiö auki

Sakura sushi & China wok

aasialaista
Arvosana 2 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa
Liikuntaesteetön
Huomioi erityisruokavaliot

Arvostelut (5)

Sushivalikoima laaja ja maku hyvä. Aina soiva kammottava nuorisomusiikki vie tunnelman täysin ja nostaa verenpainetta enemmän kuin litra suolaista soijakastiketta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 16€ Lisätty: 18.12.2017
Arvosana: 0

Sushi on monipuolista, paljon vaihtoehtoja. Lounasaikaan tuodaan useasti lisää tarjolle sushia. Lämmin kiinalainenruoka ei ole kovin kummoista, mutta uskoisin että sushia tähän paikkaan mennäänkin syömään. Lounasaikaan oli tarjolla myös teetä ja hedelmiä. Hinta on mielestäni kohdallaan, kun ottaa huomioon että sushin raaka-aineet eivät ole halvimmasta päästä. Joten hinta laatusuhde on oikein hyvä, onhan kyseessä kuitenkin lounasbuffet, eikä gourmet ravintola...

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 10.09.2016
Arvosana: 0

Menimme viikonloppulounaalle. Lähes kaikki lämpimät ruoat (mm. paistetut nuudelit , riisi ja kastike) olivat huoneenlämpöisiä, vaikka ne olivat asetettu lämpöalustan päälle. Sushit olivat hiukan nahistuneita. Palvelu oli aktiivista ja paikkana ravintola oli todella siisti, sillä se on vasta remontoitu.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 16€ Lisätty: 05.06.2016
Arvosana: 0

Olin niin onnellinen kun Poriin tuli sushi ravintola, mutta paikan sushi on kyllä hirveintä mitä olen ikinä syönyt. .. Jos joku kuvittelee sushin kuuluvan olevan tuollaista kun täällä niin ei tämä ihminen ole kyllä ikinä saanut hyvää sushia! Myöskin kiinalaiset ruuat olivat pettymys. Hinta/laatu-suhde oli kyllä aivan pielessä...

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.04.2016
Arvosana: -1
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Lounasaikaan 11 e. Klo 15 jälkeen ja viikonloppuisin n.16 e. Mikä on kyllä aivan liikaa. Hinta tulee varmaankin osin sushin raaka-aineista. Jotkut sushit aika villejä (kiivisushi, monissa päällä jotain majoneesin tapaista kastiketta), sushivaihtoehtoja on paljon. Kasviswokki olisi kaivannut jotain muuta maustetta kuin tuhotonta määrää suolaa.
Siistit ja viihtyisät tilat mutta ei paljoa istumapaikkoja valittavana.Palvelu tosi ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 07.03.2016
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Yrjönkatu 14 (Isokarhu), 28100 Pori - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita