Avautuu 11:00

Sakura sushi & China wok

aasialaista
Arvosana 3.1 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa
Vegaaniruokaa
Liikuntaesteetön
Huomioi erityisruokavaliot

Arvostelut (5)

Buffetin hinta on noussut, mutta valikoima on kasvanut. Iltahinta (17-18 € kieppeillä) liian kova.

Nyt laajennuksen myötä oli tullut huomattavasti lisää salaatteja ja lämpimiä ruokia, olin iloinen että niiden joukkoon oli tullut kasviksia. Sisustus on hieno, mutta lounasaikaan usein niin täynnä että kokemus on vähän ruokalamainen ja karu. Vain pari kertaa tarjoilija/kassatyöntekijä on tervehtitnyt ja muutenkin palvelu tosi vaisua.
Sushit on keskitasoa, mutta yllättävän raikkaita. Toivoisin vielä lisää vegaanivaihtoehtoja.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 28.04.2018 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Sushivalikoima laaja ja maku hyvä. Aina soiva kammottava nuorisomusiikki vie tunnelman täysin ja nostaa verenpainetta enemmän kuin litra suolaista soijakastiketta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 16€ Lisätty: 18.12.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Sushi on monipuolista, paljon vaihtoehtoja. Lounasaikaan tuodaan useasti lisää tarjolle sushia. Lämmin kiinalainenruoka ei ole kovin kummoista, mutta uskoisin että sushia tähän paikkaan mennäänkin syömään. Lounasaikaan oli tarjolla myös teetä ja hedelmiä. Hinta on mielestäni kohdallaan, kun ottaa huomioon että sushin raaka-aineet eivät ole halvimmasta päästä. Joten hinta laatusuhde on oikein hyvä, onhan kyseessä kuitenkin lounasbuffet, eikä gourmet ravintola...

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 10.09.2016
Arvosana: 0

Menimme viikonloppulounaalle. Lähes kaikki lämpimät ruoat (mm. paistetut nuudelit , riisi ja kastike) olivat huoneenlämpöisiä, vaikka ne olivat asetettu lämpöalustan päälle. Sushit olivat hiukan nahistuneita. Palvelu oli aktiivista ja paikkana ravintola oli todella siisti, sillä se on vasta remontoitu.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 16€ Lisätty: 05.06.2016
Arvosana: 0

Olin niin onnellinen kun Poriin tuli sushi ravintola, mutta paikan sushi on kyllä hirveintä mitä olen ikinä syönyt. .. Jos joku kuvittelee sushin kuuluvan olevan tuollaista kun täällä niin ei tämä ihminen ole kyllä ikinä saanut hyvää sushia! Myöskin kiinalaiset ruuat olivat pettymys. Hinta/laatu-suhde oli kyllä aivan pielessä...

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.04.2016
Arvosana: -2

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Yrjönkatu 14 (Isokarhu), 28100 Pori - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita