Ei tietoa

Wanha Juhana

aĺa carte liharuokaa
Arvosana 1.8 / 5

Arvostelut (1)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Olimme mieheni kanssa syömässä ja paikka oli todella viihtyisä ja tunnelmallinen. Henkilökunta oli ystävällistä, ruokalistakin tyylikäs ja annosten kuvaukset suorastaan runolliset. Valitettavasti annokset olivat aivan ala-arvoiset.
Hinta-laatusuhde ei osunut kummallekaan kohdalleen. Mieheni villisika-annos oli tylsä, pieni ja mauton. Annos olisi jäänyt lounasravintoloiden perunamuussiannostenkin alapuolelle. Hintaa tyyriillä, mauttomalla muussisialla oli 27€.
Tilasin paikan ainoan kasvisvaihtoehdon (ohrattoa ja halloumijuustoa) ja jouduin ensimmäistä kertaa elämässäni jättämään ruuan syömättä ravintolassa. Vuosia kasvispuputtajana eläneenä voisi jo sanoa, milloin juurekset maistuvat ja milloin niistä ei tiedetä mitään.
Annos näytti tullessaan keltaiselta oksennukselta jonka päälle oli heitelty hallouminsiivuja. Ulkonäkö voisi vielä pettää ja maku korvata, mutta en saanut kakomatta ohrattomössöä nieltyä, niin kamalaa se oli. Kyse ei ollut huonoista ainesosayhdistelmistä, vaan siitä että makua ei ollut ajateltu yhdessä vaan kaikki oli mössötty yhteen niin että yksikään ainesosa ei päässyt julistamaan omaa makuaan. Alkumaku oli imelä ja etikkamaisen katkera samaan aikaan, jälkimaku sai kakomisrefleksin.
Jäi ruoka syömättä ja senhän takia sinne mentiin.
Tämä ravintolakokemus oli meille molemmille aikamoinen pettymys, sillä paikan ilme ja yleisanti lupaili aivan toista.
Toivottavasti muilla on paremmat kokemukset.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 15.02.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Siltapuistokatu1, 28100 Pori - Reitti
0407243439
http://www.wanhajuhana.fi/ruokalista.php

Vaihtoehtoisia ravintoloita