Avautuu 13:00

Rafael's Steak House and Bar

pihviravintola
Arvosana 3.4 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (56)

kaikki ihan ok, ei mikään Vau , mut ok !

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 23.10.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Palvelu oli sujuvaa koko illan.
Alkuruoaksi kampasimpukoita - kovin oli pieniä simpukoita. kokilta oli lorahtanut liikaa etikkaa tms. annokseen.
Pääruoan broileriannos oli ok, broileri oli kivan mehevää, kastike hyvä.
Maksa-annos oli messevän kokoinen. Talolla ei ole mitään suositusviiniä maksalle - se kannattaisi hankkia ja tarjoilijoiden suositella. Annoksen syöjä olisi pitänyt annoksesta enemmän, jos siitä olisi jätetty pois puolukka, punaviinikastike ja epäsopivat kasvikset. Niiden tilallte paistettua sipulia perinteitä kunnioittaen. Näin annos olisi parempi - nyt lautasella oli liikaa makuja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 33€ Lisätty: 18.10.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Käytiin perheen kanssa syömässä maanataina 27. 6 ja otettiin 4 hlölle Rafael's Special. Aivan loistava setti 90€:lla. Suosittelen vahvasti.
Tulen varmasti uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 27.06.2016
Arvosana: 0

Kahden hengen porukka ja ohimennen poikkesimme siistiltä näyttäneeseen pistro-ravintolaan. Ruoka oli kuitenkin melkoinen pettymys; Chritzo-pannu, lehtisalaatti alkuun, annoksen perunat kovin ylikypsät ja rasvaiset, missä coritzot; muutama mauton makkaranpala perunoiden alla. Päällä rasvassa paistettu kananmuna.
Jälkiruokana pitkään levyllä seisonutta kitkerää kahvia.
Tämmöistä en olisi odottanut näin tasokkaan näköiseltä ravintolalta, palvelu oli neutraali.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 07.06.2016
Arvosana: 0

Olimme liikkeellä kolmen hengen seurueella. Ruoka oli hyvää, mitä nyt pihvien kypsyyksissä oli selviä eroja, vaikka kaikki samanlaisen tilasimmekin. Palvelu oli huonoa, aivan kuin vuorossa ollut vanhempi naistarjoilija ei olisi halunnut, että asiakkaat tulisivat kyseiseen ravintolaan vielä uudemmankin kerran. Jälkiruokalistaa ei tarjottu ja laskukin jouduttiin lopulta pitkän odottelun jälkeen pyytämään tiskiltä. Harmillinen kokemus, sillä ravintola vaikutti muuten oikein kivalta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 28€ Lisätty: 08.05.2016
Arvosana: 0

Ollaan käyty monta kertaa,sekä perheen kanssa ja ystävien kera,todella mukavaa henkilökuntaa ja ruoka just sitä mitä haluttiin!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.04.2016
Arvosana: 0

Olimme syömässä 8kk ikäisen vauvamme kanssa ja tässä paikassa todella osattiin ottaa lapsiperheet huomioon. Pöytäämme katettiin heti syöttötuoli ja kysyttiin mitä lapsemme tahtoisi syödä.

Tilasimme hänelle höyrytettyjä kasviksia joita vauvamme söikin erittäin hyvällä ruokahalulla. Erikseen tarjoilijamme vielä tuli varmistamaan jokaisen kasviksen soveltuvuuden vauvalle. Saimme kasviksia ison kulhollisen ja maksoimme annoksesta vaivaiset 3 €.

Ruokailun lomassa tarjoilijamme kävi kyselemässä miltä maistuu, unohtamatta lastamme. Pientä vauvaamme siis kohdeltiiin ravintolassa kuin oikeaa maksavaa asiakasta ja tästä täydet pisteet ravintolan henkilökunnalle.

Suosittelen paikkaa lapsiperheellisille. Ruoka on erittäin hyvää, palvelu erinomaista sekä unohtumatonta. Tänne suuntaamme syömään myös seuraavalla Porvoon visiitillämme.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.03.2016
Arvosana: -1
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ystävällinen palvelu ja ihana atmosfääri, hyvää ruokaa ja tulen varmasti uudelleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 38€ Lisätty: 16.01.2016
Arvosana: 0

Pihviravintolaksi ihan ok tason sapuskat. Pihvit ovat maukkaat, eikä pakaste sitkeitä kuten monessa ravintolassa nykyään. Palvelu ehkä välillä tökki, mutta ei haitaksi. Kiva seurustelu paikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.07.2015
Arvosana: 0

Söimme kasvispaistoksen ja burgerin. Ruoat oli hyviä mutta niissä kesti suht pitkään siihen nähden että ravintola oli lähes tyhjä. Hyvää kannattaa kuitenkin selvästi odottaa koska kasvispaistos uuniperunalla oli täys 10 ja burgerikin maistui hyvin vaikka aika perus annos olikin. Palvelu oli ystävällistä ja ravintola oli viihtyisä ja siisti. Suosittelen :)!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 11.06.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Piispankatu 28, 06100 Porvoo - Reitti
019 581 771
http://www.rafaels.fi/