Suljettu nyt

Ravintola Harjun Portti

kotiruokaa ja burgereita
Arvosana 1.3 / 5

Harjun Portti on mutkaton ja monipuolinen 120 asiakaspaikan kahvila-ravintola, kivenheiton päässä Saimaasta, valtatie 14:n varrella. Tarjoamme mm. maittavaa kotiruokaa lounaalla joka päivä klo 11-15 ja á la carte listalta sekä mahtavia burger-annoksia. Kahvilapuolella tarjolla joka aamu omia leivonnaisia. Toimimme Tuunaansaaren lomakylän yhteydessä ja löydät pihapiiristämme myös kesäkaupan, välinevuokraamon sekä Nesteen polttoainejakelun.


Arvostelut (3)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kävimme nälkäisinä pitkän päivän päätteeksi syömässä kyseisessä paikassa. Nälkä oli vielä lähdettäessä...meinasin syödä ensin lounaan mutta noutopöydän ohi käveltäessä totesin että ehkä sittenkin ala cartea.Salaattipöydän salaatit olivat rusehtavia,lämpimät ruoat osittain palaneita ja näyttivät seisseen haasteissa pitkään.
Ala carte ei tätä pelastanut,broileripastaan lorahtanut ilmeisen paljon sokeria?! Pullet pork hampurilaisen sämpylä aivan kylmä,sisällä ollut possu sentään oli hailakka.
Suosittelisin panostamaan ruoan laatuun.Jäi aika huono maku suuhun.Nettisivuilla ylistäen mainostatte mutta todellisuus on aivan toinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 03.07.2015
Arvosana: 0

Kuivaa ja mautonta lihaa. Uunissa paistetut ruuat osin palaneita. Keitto oli kermainen ja rasvainen. Salaatit uivat majoneesissa. Ainoa hyvä asia oli perunamuussi oikeista perunoista eikä muussijauheesta. Tosin siihenkin olivat laittaneet tuhdisti voita. Varmaan ainoa ruokalaji jonka olivat itse tehneet alusta asti, muut ruoat vaikuttivat pakaste-eineksiltä. Jälkiruokana ollut hedelmäkiisseli jäi syömättä, sillä se maistui esanssiselta mehutiivisteeltä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 18.05.2014
Arvosana: 0

Liikaa kermaa/rasvaa, kuivunutta pääruokaa, huoltislounaalta ei voi muuta odottaakaan. Itsepalvelu, kassa omituinen töksäyttäjä. Liikaa omakehua mainonnassa, loistavaa, upeaa, hienoimpia jne ? ! antaa suuria odotuksia jotka eivät vastaa todellisuutta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 31.10.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Tuunaansaarentie 2, 58450 Punkaharju - Reitti
+358 44 755 0382
http://www.harjunportti.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita