Ei tietoa

Ravintola Hovi

Arvosana 2.4 / 5

Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Näin hyvän ruuan ystävänä ja paikallismökkiläisenä toivoisi Hovin pystyvän parempaan! Muistan kun vuosia sitten kokkina hääräsi Hessu, joka pisti jopa stadin parhaimmat häpeään. Mutta nyt kovimpaan kesäaikaan joutuu tyytymään keskivertomurkinaan hitaalla palvelulla. Punaviini tullut joka kerta uuninlämpöisenä (hei ihan oikeasti hankkikaa viinikaappi!!!) ja ruokalista ei makuhermoja imartele. Onko teillä kokkiharjoittelijat kesäduunissa? Vai onko kokkia edes? Pizzat hyvin rasvaisia peruslähipubi -tasoa nykyään, etanapannu jota pidin kolme vuotta sitten varsin mainiona on tänä vuonna ollut suuri pettymys (mauton, jopa kiviä), alkukesänä vedetyistä muikuista puuttui valkosipulekastike.. Ceacarsalaatti on mennyt OK mutta vanhentuneet krutongit voisi vaihtaa toisiin. Pihveissä huomattavaa petraamista myös. Terassilla voisi hieman oikaista tuoleja ja pöytiä. Haluaisin ja toivoisin Hovin olevan parempi, kun on niin loistavalla paikalla Saimaan keskeisimmän venesataman kupeessa. Huudan tsemppiä ja vaadin skarppausta, please! Kaikki Puumalan puolesta!

Really great location near the beautiful Saimaa lake and bridge, but food and service is too average, or even bad at times in holiday seasons. Hoping to get much better in the future!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 30.07.2012
Arvosana: 0

Ruuhka-aikaan ystävällinen palvelu ja maittava ruoka, vaikka voissa paistettu kala ja salaatin oliiviöljy tekikin annoksesta vähän turhan lilluvan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 23.07.2012
Arvosana: 0

TTäysin ammattitaidon kokki ruoan laadusta päätellen. Ystävällinen tarjoilijatyttökään ei pelastanut huonoa ruokaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 22.07.2012
Arvosana: 0

Pizzalle tultiin ja hetken sai odotella tarjoilijaa, vaikka ei ollut paljoa asiakkaita. Tarjoilijat olivat vähän hukassa. Pizzauunikin oli puhdistusta vailla. Pizzassa oli valtavasti täyttettä, vaikkakin perus market osastoa. Ruokalista näytti kattavalta, kokeillaan ensikerralla jotain muuta kuin pizzaa. Perusrafla isolla terasilla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 07.07.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Keskustie 12, 52200 Puumala - Reitti