Avautuu 11:00

Ravintola Niinipuu

lähiruokaa, kalaruokaa
Arvosana 4.7 / 5

Tervetuloa Niinipuuhun ruokailemaan, jäätelölle tai ihan vaan miljöötä ihastelemaan! Avaamme jälleen kesäkauden 5.6.2018

Niinisaaren maalaismiljöössä viihtyy koko perhe. Tarjolla paikallisia herkkuja. Voit herkutella esimerkiksi lankkulohella, mustikkakukoilla tai marinoiduilla savumuikuilla perunalepuskoista puhumattakaan! Ravintolassa myös terassi ja A-oikeudet. Niinipuun laivalaituriin Hätinvirralla kiinnittyä voit suuremmallakin veneellä. Kesäisin ti-la á la carte, sunnuntaisin noutopöytä. Ravintola on ympäri vuoden auki ryhmille tilauksesta.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (6)

Erittäin maistuvaa suomalaiskansallista ruokaa. Muikut muusilla ja paistettua lohta perunoilla. Näitä molempia on tullut elämän aikana syötyä lukemattomat annokset, mutta kyllä nämä menivät ihan kärkipäähän. Tuoretta kalaa Saimaasta. Ruokaturistille tämä on oikea keidas. Ystävällinen henkilökunta sinetöi elämyksen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 10.07.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Juuri sellainen idyllinen maalaisravintola, kuin Puumalan rannoilta odottaisikin löytyvän! Jokaisella kerralla tänne tultua fiilis on ollut erittäin tervetullut ja palvelu ystävällinen sekä rennon ripeä. Kokemukset ovat olleet aina parhaimmasta päästä. Mutta mitä vielä, täältähän saa aidosti erittäin hyvää ruokaakin ja paikallisen Temolan viinitilan loistavia juomia. Suppea ruokalista mutta hyvistä aineksista tehtyä ja selkeästi itse kokattua. Mikään valinta ei ole osunut pieleen täällä. Tämä on niin mainio mesta että se on yleensä kesän kohokohtia veneillessä Saimaalla. Jatkakaa samaan malliin, hyvä!

Idyllic country restaurant with really good athmosphere, location, service and, of course, food! Local cuisine highly recommended!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 30.07.2012
Arvosana: 2

Ihana lähiruokapaikka! Maakunnista tuntuu olevan vaikea saada mutkatonta perusruokaa, mutta Niinipuusta tätä saa. Lapset rakastaa perinteisiä isoja jäätelöannoksia. Sunnuntain brunssi on myös kokeilemisen arvoinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 30.07.2012
Arvosana: 1

Paikan erikoisuus on lankkulohi. Se maistui vain savulta.Mukana oli vanhoja perunoita, heinäkuussa, vaikea ymmärtää. Tuohon hintaan pitäisi olla jotain ekstraa, kanttarellikastike tms.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 27.07.2012
Arvosana: 0

Sateisen kesäpäivän pelastus. Käynnillemme sattui kesän 2012 vakiosää eli vettä tuli lähes kaatamalla. Onneksi Niinipuussa on viihtyisä pieni ravintolasali ja lämpimän lupsakka tunnelma.

Ruokalista on suppea, mutta syömämme savustettu lohi uusien perunoiden kera oli onnistunut annos. Alkuruokapöytään olivat paikan kokit loihtineet yksinkertaisia, mutta maittavia vaihtoehtoja. Vaikutti siltä, että alkupalat(kin) olivat alusta loppuun itse tehtyjä, eivätkä marketin eineshyllyiltä napattuja.

Hyvä ruoka, mukava tunnelma = parempi mieli!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.07.2012
Arvosana: 1

Aurinkoinen terassi luonnon helmassa. Täältä saa todellista lähiruokaa: itsepyydetyistä muikuista ja oman maan perunoista paistettua muikkua perunamuusilla. Erinomaista. Lankkulohen sai savustettuna odottaessa, ruokahalua nosti takapihalta nouseva savun tuoksu. Alkuruokana itsetehty kalaterriini oli uskomattoman hyvää. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 14.06.2012
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Ylössaarentie 35, 52200 Puumala - Reitti
0500259378
http://www.okkolanlomamokit.com/ravintola/

Vaihtoehtoisia ravintoloita