Suljettu nyt

Kahvila-Konditoria Tiina-Elina

kahvila/lounasravintola
Arvosana 3.2 / 5

Kahvila-konditoria Tiina-Elina on vuonna 1990 perustettu leipomo-, kahvila-, lounas- ja pitopalvelua tarjoava raahelainen yritys.

Tarjoamme runsaan valikoiman maukkaita konditoriatuotteita erilaisista kakuista leivoksiin ja suolaisiin herkkuihin.

Meiltä saat myös makoisat erikoiskahvit sekä suussasulavat jäätelöannokset.

Leivomme kaikki tuotteemme paikan päällä ja valtaosa raaka-aineistamme saadaan lähialueen tuottajilta. Huomioimme myös erikoisruokavaliot!

Tervetuloa herkuttelemaan!


Arvostelut (6)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Taitaa jäädä minullakin viimeiseksi kerraksi asiointi tuossa kahvilassa! Työntekijänä oli vaaleahiuksinen todella nuori nainen joka sopisi muualle, kuin asiakaspalvelu työhön! Todella nyrpeää asiakaspalvelua!!! Kannattaisi miettiä tosissaan alan vaihtoa, vaikka yrittäjyys onkin tuossa iässä mahtava homma...

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.01.2014
Arvosana: 0

Ruoka on ollut viime aikoina kiitettävää ja joskus kun on käyty kahvilla niin pullat on ollut ihania, mutta nyt en jaksa enää katella sen vanhemman rouvan hymytöntä ilmettä ja aina niin kehnoa asiakaspalvelua.
Miksi se on aina niin pahalla tuulella ja nyrpeä?
Onneksi se toinen kahvila avattiin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 12.08.2013
Arvosana: 0

Vieraillaan kotipaikkakunnalla pari-kolme kertaa vuodessa ja yleensä joka kerta on kahvilassa vähintään kerran vierailtu. Tänään 25.7. Käytiinkin sitten kahvilassanne varmasti viimeistä kertaa, sen verran "jäätävä" oli palvelun taso. Tällä parikymppiseltä työntekijätyttösellä oli ilmeisen huono päivä, mutta me asiakkaina olemme siihen syyttömiä, eikä mielentilan pitäisi näkyä suoranaisena v..ttuiluna maksavalle asiakkaalle. Saimme todella töykeää palvelua. Kahvi oli hyvää ja lapsi sai jäätelönsä, mutta huono maku jäi kun vielä lähtiessäkin tyttö soitti suutaan astioiden poisviemisestä ennen kuin ehdimme sitä edes itse tehdä. Kahvilassa oli lisäksemme toinen perhe asiakkaana. Joku on tainnut saada aiemminkin tällaista palvelua kun ei tungosta ollut. Onneksi sitten viime Raahe-visiitin on kävelykadulle tullut toinen kahvila, johon jatkossa voimme mennä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.07.2013
Arvosana: 0

Mukava miljöö, ystävällinen palvelu ja tosi herkullinen lounas! Voileipäkakut = nam! Aamiaista en ole vielä kokeillut...

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.04.2013
Arvosana: 0

keittoruokalounas on ok, kasviskeitto hyvää.
Valitettavasti välttämätön lounasseura, eli lehti tuotava itse. Päivä- tai iltalehtia, saati aikakauslehtiä ei ole tarjolla, mikä iiiisomiinus kahvilalle.
Yrittäjähän saa lehtien tilaushinnat vähentää verotuksessa, joten hinnasta ei ole kyse, vaan asiakkaiden huonosta palvelusta.
nimin. kaupan kautta syömään

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 04.04.2013
Arvosana: -1

namnam!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.03.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Sovionkatu 12-14, 92100 Raahe - Reitti
08 220 082
http://www.tiina-elina.com/

Vaihtoehtoisia ravintoloita