Keittiö auki

Cafe Sali

kahvila/à la carte
Arvosana 1.8 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (10)

Lounaslistan vaihtoehdot hyvin kerma/smetana/pekoni/makkarapainotteiset. Valitsemani maalaissalaatti lohella ei ollut maalaissalaattia nähnytkään!Toista kertaa en paikassa aio lounastaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 21.03.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Pari vuotta sitten söimme täällä hyvän brunssin, kerrassaan mainion. Nyt brunssia voisi kutsua tavallisen hotellin tavalliseksi aamiaiseksi. Ja miksi kuohuviineihin ei voi edes hiukkasen panostaa. Nyt panostus pikkupullojen hinnoissa! Paikka oli tupaten täynnä, mikä hyvä asia, mutta nyt laatu jäänyt määrän alle. Kovasti toivoisin vanhaa palvelua persoonallisine tarjottavineen takaisin. Ei se määrä, vaan se laatu. Oli kyl harmin paikka moinen.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 19€ Lisätty: 02.02.2016
Arvosana: 0

Söin lounaalla loungessa Salin herkkuhampurilaisen. Ruoka saapui kiitettävällä nopeudella pöytään. Valitsin hampurilaiseen chilimajoneesin, mutta tästä huolimatta hampurilaisen sisukset suorastaan pursui ketsuppia. Lisäksi hampurilaisleipä oli niin kovaa, että se meni kappaleiksi leikatessa sitä veitsellä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 19.01.2015
Arvosana: 0

Salaatit +++. Parempia salaatteja ei vielä ole Raumalta löytynyt. Iloista palvelua myös aina saanut. Kahvilatuotteita ei juuri ole tullut kokeiltua, mutta hyviä ovat olleet. Kertaalleen olen ylihintaisella oluella myös käynyt. Kaikenkaikkiaan suosittlemisen arvoinen paikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 25.06.2014
Arvosana: 0

Rauman kaltaisessa kaupungissa tämä kahvila on mahtava poikkeus. Hyvin lämmin suositus käydä syömässä Salissa salaattia ja kummastelemassa maailman menoa. Paikka on kyllä melko hintava, mutta lämmin suositus tästä huolimatta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.12.2013
Arvosana: 0

Todella kovien kehujen saattelemana menin tänään paikkaan brunssille todella vaatimaton ja köyhä. Salaatit pari kuivunutta salaatilehteä ja tomaattia.Paikka on hieno ja sisustus Ja vielä nopeasti silmäiltynä siellä ei ollut ns mitään itse valmistettua vaan tukku kamaa.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 19€ Lisätty: 15.09.2013
Arvosana: 0

Päivä oli tietysti huono ja hetkikin, mutta kuten Gordon Ramsaykin sanoo. Ravintola on juuri niin hyvä tai huono, miten se palvelee asiakkaitaan kiireessä ja paineessa.
Tilasin Pasta Polognesen, Kassa neito kertoi, katse suunnattuna ravintolan seiniin, että on vähän jonoa, sanoin sen olevan ok. Jonoa oli tosiaan, annokseni tuli 50min tilauksen jälkeen kylmällä lautasella. Annos siis kylmeni myös siis hetimiten. Ruoka oli toki hyvää, muttei mikään makuelämys, joten 9,20€ on melko paljon pennemakaronista ja jauhelihasta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 01.01.2013
Arvosana: 0

Ihana luksuskahvila! Viihtyisä, valoisa, kiiltävän puhdas, herkut houkuttelevia ja loistava asiakaspalvelu!! Italialaiset sorbetot, erikoiskahvit, ja taivaalliset leivokset, fresitaa ja skumppaa pikkupulloissa. Koko perhe viihtyi. Pienimmille pikku leikkinurkkaus.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.08.2012
Arvosana: 1
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.08.2011 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

A la carte -tason lounas. Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 19.08.2011
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kuninkaankatu 22, 26100 Rauma - Reitti
010 4233 161
http://www.cafesali.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita