Avautuu 17:00

Pizzeria La Bamba

Arvosana 1.7 / 5

Arvostelut (23)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Täysin ala-arvoinen palvelu ja ruoka prisman pakkasesta. Likainen ja epäsiisti. Ei koskaan tänne enää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 12.12.2015
Arvosana: 0

Ruoka suoraan pakkasesta. Voin yhtä hyvin mennä kaupan pakastetiskille ja ostaa pakastejuureksi ja lämmittää ne. Sienikastike oli tehty purkkisienistä ja ranskalaiset lilluivat kastikkeessa. Kaiken huipuksi ranskikset oli kuorutettu grillimausteella. Ruoka oli huonoa huoltoasema tasoa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 18.10.2015
Arvosana: 0

Ravintola Lauantai ehtoolla lähes tyhjillään, meidän lisäksi yhdessä pöydässä asiakkaita. Taisi olla vaan yksi kokki ja tarjoilia töissä. Muuten siisti, mutta miesten vessa aika kauhea ja pöydällä pörräsi banaanikärpäsiä. Osa listaltä löytyvistä pitsatäytteistä oli loppu. Odottaessa meni aikaa vajaa puoli tuntia vaikka ravintola oli lähes tyhjä. Pitsa oli muuten kyllä ihan ok joskin turhan kallis.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 15.08.2015
Arvosana: 0

Salaatti oli surkea: järjetön määrä jäävuorisalaattia, päällä pakastekatkarapuja ja kaupan kylmäsavulohta. Ei minkäänlaista makua, teki mieli jättää syömättä. Lapsen lähes raa'at lihapullat oli hukutettu kermakastikkeeseen, jossa myös annoksen kurkkuviipaleet uivat. En ihmettele että sali oli tyhjä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 23.07.2015
Arvosana: 0

Täytyy myöntää,että sapuska sen kun huononee. Vajaa vuosi sitten lupasin jo itselleni,etten enää mene.Mutta poikkesin nälkäisenä yhtenä päivänä.lounaspöytä ei herättänyt minkäänlaista ruokahalua.Epämääräisen näköisiä sössöjä.salaattipöydässä monia vaihtoehtoja,ainoa mikä maistu oli marinoitu punasipuli.Pääruoista en tunnistanut,kuin protkon kontit ,hujan hajan,ilman ottimia.Oli ainoita,mitä voisi harkita.maistui ihan hyviltä,söin kaksi.Pizzaa oli ilmeisesti kahta eri sorttia,tarjoilijakaan ei eroittanut lajeja toisistaan.Otin yhden palan pannupizzaa,Se oli varmaan päivän loikotellut siinä lämpölampun alla.en tunnistanut ainoatakaan pizzan piirrettä.Se oli keltainen,rasvanen ja kova. Ei kiitos La bamballe.lounas hinta 9,50.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 16.10.2014
Arvosana: 0

vain 1,tosin ystävällinen ja juosten asiakkaita palveleva tarjoilija,ruoka ihan hyvää, alkusalaatiti loppu ja yli puolen tunnin odotuksen jälkeen sai tarjoilijaparka jostain haalittua pöytään kurkkua ja viinirypäleitä...ruokaa saatiin odottaa tunnin verran,koska henkilökunnasta huutava pula. myös muita ruoka-aineita loppu,joten rajoitti hieman valintaa...heikko esitys kaiken kaikkiaan huonontunut huomattavasti viime käynnistä noin vuosi sitten...

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.03.2014
Arvosana: 0

Pizzat olivat oikein hyviä mutta paikan epäsiisteys pisti väkisinkin silmään. Pöytien alaosat olivat todella likaiset. Milloin lienee viimeksi pesty?

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.01.2014
Arvosana: 0

Vegaanisia vaihtoehtoja ei ole. Mutta pizzat on hyviä, täytteet laadukkaita ja palvelu liian koppavaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.12.2013
Arvosana: 0

Lounasruokailu: Ystävällinen vastaanotto.
Salaattipöytä yhtä yllätyksetön kuin muuallakin, siis peruskamaa. Pääruokavaihtoehdoista broilerkiusaus kuivahkoa eikä broilerista tietoakaan, ehkä oli jauhettua eikä siten näkynyt. Maku ihan ok.. Toinen vaihtoehto Talon lihapata (pippurinen) oli todella maukas ja hyvä. Pitsanpaloja meni kaksi - siis ihan maukkaita nekin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 22.08.2013
Arvosana: 0

Käymme päivittäin syömässä la bambassa lounasta tottakai siellä on joskus pöytiä ossa on astioita koska siellä käy lounasaikaan paljon asiakkaita.Ei ikinä ole ollut mitään huonoa tavaraa aina erittäin tuoretta.Palvelu ystävällistä vaikka näkee että tarjoilijoilla on kiire.Lounas monipuolinen ja hyvä.Olen käynyt myös illalla ja launtaina ruoka on hyvää ja siellä on paljon asiakkaita.Pizzat ovat erityisen hyviä syön melkein joka kerta la bamban nimikkopizzan di la bamba on tosi hyvää revittyä possua,pekonia,suolakurkkua ja barbeque kastiketta kannattaa kokeilla on tosi hyvää

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 29.07.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Posellinkatu 6, 26100 Rauma - Reitti
02-4373385
http://www.labamba.fi/index.php

Vaihtoehtoisia ravintoloita