Ei tietoa

Rauman Poroholma - Augustin Paviljonki

saaristolaisbuffet
Arvosana 2 / 5

Rauman mahtavimmalla paikalla, luonnonkauniissa niemenkärjessä Poroholmassa sijaitsee vanhaan pitsihuvilaan kesäksi 2009 rakennettu korkeatasoinen Augustin paviljonki -ravintola upeine aurinkoterasseineen.


Arvostelut (6)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Seisova pöytä jossa perus salaattiaineksia, kalakeitto, joku perinnemössö ja päivän annos. Miljöö on mahtava, mutta palvelua ei ole, henkilökunta (?) haahuilee verkkareissa ympäriinsä ja ruoka on juuri sellaista kuin alla kuvataan. Paikka voisi olla vaikka kuinka hyvä, mutta eikö ketään kiinnosta kun maksavia turisteja vaan riittää? Pettymys.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.08.2015
Arvosana: 0

salaattipöytä. ..no joo, mutta varsinainen ruoka.perunamuusi kylmää ja niin vetistä että vesi tirskui suupielistä."saarioisten lihapullia".Lämpimässä vedessä kelluvia nakkeja odottamassa ottajaa.Jauhelihamureke tehty halvimmasta mahdollisesta lihasta suurella määrällä jatketta, lopputulos mauton.Lapskoussi myös omituista,vetistä ja vähän makeaa paljosta porkkanasta johtuen, kun pitäisi olla pippurista ja sopivan suolaista.Kun mikään ei tuntunut natsaavan ja maha huusi vielä tyhjyyttään, ajattelin että täytänpä sitä vielä KERMAISELLA LOHIKEITOLLA jota ei amatöörikään voi pilata.Mutta APUA ! EI VOI OLLA TOTTA.Keitto niin pikisuolaista etten kahden lusikallisen jälkeen voinut enää jatkaa ja ruoka jäi siihen.Tällä hinnalla odottaisin jälkiruoaksi muutakin kuin kupin kahvia ja fazerin sinisen.Muihin Rauman lounaspaikkoihin verrattuna, olisi ehkä paikallaan tarkistaa hinta- laatusuhde.
nimim. "Ei nirso, kaikkiruokainen"

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 01.08.2012
Arvosana: 0

Häpesin kun vein Lappeenrannan tuttavani tänne. Kaunis ja ihan paikka, mutta ruoka oli kuin tilattu ABC.tä, siis kuivunnutta valmisruokaa.Ravintolassa ei ole kuulemma alacarte listaa, ei jälkiruokaa, Tarjoilu tylyä, ja seisova pöytä, suurin osa ruoka-asioista oli tyhjiä, ja ne pysyivät tyhjinä vaikka kysyimmekin ruokaa lisää... Kaunis ja ihana paikka, mutta tehkää siellä myös oikeaa ruokaa. Kiitos

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 09.07.2012
Arvosana: 0

Salaattipöytä on hyvä ja laaja, mutta lämpimässä pöydässä on parantamisen varaa. Ruuat ovat melko keinotekoisen makuisia, paitsi lohikeitto, mikä on todella hyvää!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 16€ Lisätty: 11.05.2012
Arvosana: 0

Konstailematonta perusruokaa hienossa miljöössä. Lounasbuffettiin kuului myös salaattibuffet, jossa riittävästi aineksia kerätä mieleisensä annos.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 14€ Lisätty: 09.08.2011
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 05.08.2011 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Poroholmantie, 26100 Rauma - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita