Lounas käynnissä

Ravintola Kapteeninhuone

merihenkinen, paikallinen
Arvosana 3.6 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

01. 02.2014, klo 17:00. Ensimmäinen kokemani ravintola jossa tarjolla on haukea, siitä iso plussa. Hauki on hyvä kala, joten toivoisin sitä myös pääruokaan...
Neljän hengen seurueemme oli kaikki tyytyväisiä ruokaan, tarjoilijaan ja paikan yleisilmeeseen. Mukavan sorttinen miespuolinen tarjoilija hoiti tehtävänsä hyvin.
Ainut pieni miinus tulee pihvin lämpötilasta, joka oli lähinnä huoneenlämpöinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 42€ Lisätty: 02.02.2014
Arvosana: 0

Mukava hämyisän lämmin ravintola. Alkuruuaksi otin maalaissalaattia, ihan perus tavaraa, mutta ei mitään huonoa.
Pääruuaksi pippuripihvi, pihvi oli laadukas ja kypsennetty hyvin. Taaskin aika tavallista, mutta hyvää.
Palvelu toimi hyvin. Naistenhuone oli siisti ja valoisa, pisteet on pakko antaa myös siitä.

Ruoka oli ehkä hieman ylihintaista, mutta muuten en keksi paikasta negatiivista sanottavaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 37€ Lisätty: 30.09.2013
Arvosana: 0

Nettisivujen kuvat houkuttelivat.

Kokeilin ravintoa kaverin kanssa. Molemmat tilasimme pizzat: Santa Maria ja Liberty. Lopuksi jälkiruokaa: valkosuklaa-tuorejuustokakku omenakompotin kanssa. Listan ulkopuolelta tilasin cappuccinon.

Kun kysyin, että haluaisin jotain ei-kuivaa valkoviiniä, jossa olisi hieman makeuttakin, niin tarjoilija suositteli talon viiniä. Ei mennyt nappiin. Valkoviini oli kitkerää ja se tarjoiltiin kylmänä. Lämpimänä tuli jo hieman makua, mutta sama kuin olisin juonut Tallinnan halvinta valkoviiniä, pakkauksesta.

Pizzakuvat olivat houkuttelevia, mutta tälläkään kertaa ei kokki pystynyt tekemään pizzan pohjasta maukasta. Sen näemmä osaavat vain italialaiset pizzeriat. Suomalaisesta jauhosta ei vain yksinkertaisesti saa hyvää pizzapohjaa. Se on vain sellainen pahvinen kokemus. Miinusta myös siitä, ettei reunoissa ollut väriä. Itse pizzan sisältö: purkitettua maa-artisokkaa, tattia ja kuivatettua tomaattia oli ok. Välillä artisokan etiikka tuli vähän liian kielelle. Aurinkokuivatettua tomaattia oli hieman liikaa, niin että jouduin jättämään 3-4 palaa pois, vaikka yleensä en mistään hinnasta jätä syömättä aurinkokuivatettua tomaattia. On se yleensä hyvää. Kaverini kyllä tykkäsi Santa Mariastaan.

Jälkiruoka oli hyvää ja kauniisti aseteltu.

Tarjoilijasta: asenne oli kiireinen. Hymyä ei herkästi tullut suupielelle. Kun olimme syöneet jälkiruokan, mutta vielä join cappuccinoa, niin tarjoilija tulikin viemään lautaset pois. Sain sellaisen olon, että minun olisi pitänyt juoda se cappuccinon nopeammin, kun tarjoilijalla oli näemmä kiirettä ottaa lautaset pois. Sanoinkin tarjoilijalla "juon vielä". Sen oli tarkoitus vinkiksi, että häiritset.

Tilaamani cappuccino oli oikeasti pahaa. Maksoi vain 3 euroa, mutta siltikin. Se oli suoraan jostain automaatista, joka ei valmista ainakaan oikein cappuccinoa, vaikka sen valkoisen vaahdon siihen laite osaakin laittaa päälle. Cappuccinon ei koskaan pitäisi maistua kitkerältä, vaan maukkaalta ja joka saa ottamaan vielä toisenkin kupillisen. Italialaiset osaavat tämänkin homman paremmin. Parempi tilata se cappuccinolaitteen suoraan Italiasta, kuin miltään muulta toimittajalta.

Kun tilasin cappuccinon ja siinä meni vielä hetki, niin tarjoilija sanoi "latteene tulee pian". Kaverin kanssa olimme hieman kysymysmerkillä, että cappuccinoahan minä tilasin enkä lattea. Onneksi tuli cappuccinon näköinen juoma eikä sitä lattea.

Plussaa siitä, että ruoka tuli hyvällä ajalla ja meidät huomioitiin muuten hyvin.

Esimerkiksi ryhmäseurue, jota oli kahdeksan, ei ollut saanut ruokaa edes siinä vaiheessa, kun me lähdimme. He olivat odottaneet ainakin yli puolituntia. Tarjoilija kuulemma valittellutkin henkilöstön puutetta. Onneksi olimme ensimmäisiä tulijoita :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 15.09.2013
Arvosana: 0

Ravintolasta on tullut yksi suosikeistani, paikka, johon voisin mennä aina! Ruoka on huipputasoa raaka-aineista lähtien, maku niin kohdillaan, että taju lähtee! Myös annosten ulkonäköön panostetaan, ja hinta silti kohtuullinen. Ravintolan sisustuskin on viimeisen päälle, tunnelmallista musiikkia unohtamatta. Ja kankaiset lautasliinat ovat klassisen valkoiset! Mutta ei niin hyvää, ettei jotakin huonoakin.. Kokonaisuuden ihanuutta valitettavasti vähentää hätäinen tarjoilija, joka hätäilee vaikka asiakkaita ei paljoa olisikaan. Tulee olo, että anteeksi kun tulimme vaivoiksi.. Jos haluaisin kysyä jotain, tai edes vähän ylistää ruokaa hänelle, ehdin parahiksi sanoa "oli tod...", kun hän jo viilettää tyhjien lautasten kanssa takatiloissa :( Koko palvelutapahtuma ruokalistojen antamisesta laskutukseen on tätä hätäilyä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 15.02.2013
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Kalliokatu 25, 26100 Rauma - Reitti
02 83881
http://www.kapteeninhuone.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita