Ei tietoa

Arctic Boulevard

lappilaista
Arvosana 2.8 / 5

Arvostelut (1)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Uudehko ravintola Rovaniemellä ei säväyttänyt kokonaisuutena.
Odotimme mielenkiinnolla suht uuden ravintola arctic boelevardin kokeilua. Itse paikkana ravintolan yleis ilme hyvin huolliteltu, kuten näytti hotelli muutoinkin olevan.
Tarjoilun alkamisesta tarjoilun loppuun asti silmäänpisti, että tarjoilun taso heilahteli huomattavasti. Ravintola ja menu esittely sujui tarjoilijalta hyvin opetellun mukaan ja esittely tuntui olevan jotenkin "kuulu asiaan" tyylinen. Muuten kokeneimpien tarjoilijoiden yleisote asiakkaista tarjoilun hengessä sujui pöytäkuntiin ihan hyvin ja mallikaasti. Tarjoilun suhteen paikan silti kannattaisi kiinnittää huomiota kokemattomien ja extrojen koulutukseen ja ohjeistukseen. Keneltäkään Suomea puhuvalta asiakkaalta ei voinut jäädä huomioimatta (palvelupiste keskellä ravintolaa) extrojen haahuilu edestakaisin, eivät uskaltaneet kontaktoida katseillaan tai palveluillaan odottavia asiakkaita ja ennen kaikkea isoon äänen kokeneilta kysely asiakkaiden kuullen mikä pöytä on mikin ja voiko asiakkaille viedä esim tilattuja vissyjä ??? Perusasiat voisi käydä läpi ennen kuin ravintola aukaistaan. Lisäksi jotkut extrat otti sisään asiakkaita vaikka vaki väki sanoi ettei lisää asiakkaita oteta. Tarjoilu siis pelaa ja ei.. "fine dining" henkeä mielestäni myös liikaa etsitään keskuspalvelupisteessä viinilasien ylikorostuneella puhdistusrituaaleilla.
Itse pääasia eli ruoka on kyllä pääsääntöisesti hyvää raaka-aineiden ja valintojen suhteen. Menussa heijastuu selkeästi fine dining hakuisuus ja Lappilaisuus, MUTTA silti pääsääntöisesti ruoat ovat ns pikku taideteoksia; Nätillä lautasella ruoka nätisti aseteltuna mutta annokset pieniä varsinkin kalliimmissa ruuissa.
Ylihinnoiteltu selkeästi.
Rovaniemeltä löytyy kyllä parempiakin fine dining kokemuksia paremmin hintalaatusuhtein ja tarjoilukokemuksin. Ravintolan yleisilme on kyllä hienoimpia Pohjois-Suomen aluella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.12.2015
Arvosana: -1

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Valtakatu 18, 96200 Rovaniemi - Reitti
020-1710100
http://www.arcticlighthotel.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita