Ei tietoa

Santamus

lappilaista gourmet
Arvosana 4.5 / 5

Elämysravintola vailla vertaa. Nauti unohtumaton illallinen elävän musiikin kera lappilaisessa miljöössä takkatulen loisteessa. Ohjelmaan voit valita myös kullanhuuhdontaa, turvejalkahoitoa, sauna ja poreallas. Mukaansa tempaava musiikkiesitys, jälkiruoka tarjoillaan veneestä, puro ja lampi sekä vesiseinä.


Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (2)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Hieno kokemus. Söimme täällä joulun alla 2013 omalla pienemmällä porukalla, jolloin paikka oli varattu vain meidän seurueelle. Ruokailun ympärille oli rakennettu pitkä elämysilta, jossa mukana kullanhuuhdontaa ja turvejalkakylvyt. Kylvyn jälkeen sai ihanat hahtuvalanka-villasukat omaksi. Illan päätteeksi erinomainen illallinen, jossa alku- pää- ja jälkiruuat olivat kaikki tosi herkullisia ja hyvistä aineksista tehty. En tiedä hintaa, mutta heillä on myös iltoja jolloin voi kuka tahansa tulla syömään (ilman ryhmävarausta).

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.10.2014
Arvosana: 0

Gourmet tason lappiaista ruokaa, hieno tunnelma lapin miljöössä, elävää musiikkia ja muuta ohjelmaa mm. kullanhuuhdontaa, sauna, turvejalkahoitoa, poreallas ulkona. Tarkista aukiolo, joka yleensä vain tilauksesta, mutta rajoitetusti myös ns. avoimia iltoja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 66€ Lisätty: 02.12.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Joulumaantie, 96930 Rovaniemi - Reitti
016-318552
http://www.santamus.com

Vaihtoehtoisia ravintoloita