Ei tietoa

Ravintola Kiela

Arvosana 3.4 / 5

Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Todella kauniit, hyvät ja kookkaat ruoka-annokset (pihvi korvasienikastikkeella ja poronkäristys). Ruoka raikkaan ja tuoreen makuista, myös aamupala. Palvelu erittäin ystävällistä ja huomaavaista. Suosittelemme.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.08.2015
Arvosana: 0

Tunturihärkä,sisäfileen paino puuttui, ruokalistassa ilmoitetaan kokonaisena paistettu, mutta annoksessa vain kolme viipaletta per. annos, joten härkä tosi pieni fileiden, todella harhaan johtava myyntitapa. Viihtyvyys katosi, kylmän kalsea paikka verrattuna entiseen paikkaan. Ikävä huomata että hymy riittää vain ulkomaalaisille. Tämä koskee niitä uusia tarjoilijoita, entiset hoitavat hyvällä ammattitaidolla ja kunnon asenteella palvelun alusta loppuun. Siirrymme Hotelli Revontulen asiakkaiksi, siellä laatu, hinta ja palvelua kohtaa :) t. Entiset Kielan vakio asiakkaat

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 17.03.2015
Arvosana: 0

Viihtyvyys meni palvelu huononi ruokalista pitäis päivittää vakituiset Sallan kävijä. Ei enää kielen asiakkaat

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.03.2015
Arvosana: 0

Söimme ravintolassa pääruoaksi porofileen ja hirvipadan. Annokset olivat isoja ja konstailemattomia sekä moitteettomasti valmistettuja, Myös maku oli kohdallaan ja toi hyvässä mielessä mieleen kotiruoan. Jälkiruokana jäätelöannos joka koon puolesta sopi hyvin jaettavaksi. Asikaspalvelu oli rennon mutkatonta ja sopi hyvin ravintolan ilmapiiriin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 18.04.2014
Arvosana: 0

Erinomaista sienikeittoa alkuun ja sitä oli runsaasti. Pääruokana otin poroa ja se oli juuri oikein kypsennetty ja herkullista!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 30.03.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti