Ei tietoa

Sammatin Kievari

Arvosana 2.8 / 5

Arvostelut (4)

Periaatteessa ihan ok paikka kauniissa ympäristössä. Jotain jäi kuitenkin uupumaan. Sunnuntai-lounas ok, mutta vähän tasapaksua ja tylsää.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 03.03.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Hyvää kunnon maittavaa ruokaa kuten kievarin ruuan pitää ollakin, eikä mitään piperrystä oudoista aineksista. Hinta laatu suhde hyvä, ruokailu siellä jopa edullista. Mukava henki ja ystävälliset isännät.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.02.2015
Arvosana: 0

Niin kauan kuin nykyiset ravintolanpitäjät ovat tarjonneet ystävälliseti makunautintoja on Kievari ollut lajissaan paras. On erittäin vaikea löytää läntiseltä Uudeltamaalta hyviä ruokapaikkoja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.12.2014
Arvosana: 0

Peruslounasruokaa, hieman mautonta, ei tosiaan mitään erikoista, mutta ihan ok ja syötävää. Nykyisillä hinnoilla alkaa kuitenkin olla hinta-laatusuhde välttävä.

Harmillista on, että kievarin palvelu on hieman tympeää. Omistajat eivät puhu mitään eivätkä hymyile. Kova kiire tuntuu olevan koko ajan täyttää lounaspöytää ja kerätä astioita pöydistä - kävelevät kovalla vaihdilla keittiön ja salin väliä. Näin on myös puolityhjässä ravintolassa, ihme kyllä! Hieman ikävä on, että astiat haetaan pöydästä aina kovalla kiireellä - melkein kädestä napataan lautaset. Tästä tulee kyllä epämiellyttävä tunne, ikäänkuin olisi hoputettaisiin syömään (ja lähtemään pois) nopeasti. Ja koskaan omistajat eivät sano mitään kerätessään astioita.
Olen käynyt useampana eri kesänä Sammatin kievarissa ja aina on palvelu ollut samanlaista. Kertaakaan ei ole kysytty, maistuiko ruoka, eikä myöskään ole toivotettu hyvää päivänjatkoa tms. Täysin ilmeetöntä palvelua. Kyllä ystävällisyys ja hymykin kuuluisivat palveluun, tällaisen asian pitäisi olla itsestäänselvyys ravintoloitsijoille. Eivätkä ne sitäpaitsi maksa mitään!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 17€ Lisätty: 22.07.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Paikkarintie 197, 09220 Sammatti - Reitti