Ei tietoa

Perhehotelli Hospitz

suomalaista
Arvosana 3 / 5

Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Venetarjoilu tökkii. Ruokaa pitäisi saada ottaa molemmilat puolilta. Eka pöytä jo santsasi kun viimeinen vielä nälissään katseli tyhjenevää pöytää. Viimeisten ruokaillessa ekapöytä jo toivoi kahvia. Eikä aterioiden esittely niin mahtipontista puhetta kaipaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.09.2015
Arvosana: 0

Herkkuja veneestä. Hospitzin herkkuja pursuava savolaisvene on legenda. Veneestä löydät monia ruokalajeja, joita et muualta saa. Syynä tähän on se, että talon isäntä on kehitellyt itse useita tarjolla olevista ruokalajeista.

Ruokailusta muodostuu helposti kokonaisvaltainen kokemus isännän hauskan ja oivan ruokalajien esittelyn, naminamiruokien ja viihtyisän ympäristön vuoksi.

Oikeastaan ainoa huono puoli Hospitzissa on se, että herkuttelemaan pääset vain heinäkuun oopperailtoina. Muina aikoina Hospitz toimii tilausravintolana. Päivitys kesä 2014: oopperakautena terassilla läpi päivän muutamia ruoka-annoksia saatavilla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.07.2014
Arvosana: 1

Leppoisa tunnelma ystävällinen palvelu. Runsas alkuruokapöytä jokaiselle jotakin, ei mitään mikä nyt veisi kielen mukanaan, muikku on muikku ja lohi on lohi.llihaa lämpimänä, perussettiä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 11.05.2014
Arvosana: 0

Yli 90 euron laskuttava matkustajakoti tarjoaa aamupalan kivasti veneestä. Aamupalaksi espanjalaisia tomaatteja ja kurkkua, "costarica" kahvia, tiivisteestä puristettua appelsiinimehua, ja edam juustoa. Isojen hotelliketjujen heikkolaatuisempi pikkuveli. Aamupala voisi olla yksi myyntivaltti.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 90€ Lisätty: 16.02.2009
Arvosana: -1

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Linnankatu 20, 57130 Savonlinna - Reitti
(015) 515 661
http://www.hospitz.com/

Vaihtoehtoisia ravintoloita