Avautuu 15:00

Daddy's Diner Seinäjoki

amerikkalaista
Arvosana 2 / 5

Muhkeat burgerit, kultaisen rapeat ranskalaiset, tuoreet ja herkulliset salaatit, tuhdit leivät, täyteläiset pirtelöt ja makeat jälkkärit, jotka vievät kielen mennessään.

Sitä kaikkea on Daddy’s Diner.

Tule, nauti ja heittäydy aidon amerikkalaisen diner-elämyksen vietäväksi. Oli kyseessä myöhäinen aamiainen, lounas tai ihan vain nälkä, me takaamme suussa sulavan herkkuhetken ja piipahduksen amerikkalaiseen unelmaan keskellä kotosuomea!


Arvostelut (16)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Tarjoilija arvosteli tilaustani töykeästi mikä on aina ehdoton ei ammattitaitoisille tarjoilijoille. Keittiö oli avokeittiö ja keittiön henkilökunta piti koruja näkyvillä. Annos oli muuten ihan ok tasoista, paitsi että ensinmäinen pöytään tuotu annos oli väärä. Jos jotain hyvää pitää sanoa, niin salin valaistus oli kohdillaan. En suosittele..

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.10.2015
Arvosana: 0

Mukava paikka juoda 2e teekuppi kahvoineen päivineen. ... Ihan OK "sota-ajan" välietappi, mutta ei nämä hinnat auringonvaloa kestä näin lama-aikana, if i may add. pthyi!! Ps. Aika kuiva palvelu sekä väkinäinen hymy "kassaneidillä" jopa koko sen 15min. ajan jonka vietimme tyttöystäväni kanssa tässä kyseissessä "teltassa".

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 2€ Lisätty: 16.11.2014
Arvosana: 0

Ekan (ja vipan) kerran tänään käytiin. Hauskasti sisustettu paikka, lapsetkin huomioitu leikkinurkalla. Mutta ruoka... hampurilaisaterian ranskalaiset olivat ihan palaneet, siis aluksi piti katsoa ovatko ne tosiaan ranskikset, kun ihan lihapullanvärisiä olivat! Kysyin tätä lopulta tarjoilijalta, kun olin jo syödessäni todennut, että ei, se ei ole pelkät mausteet, joiden vuoksi väri on tuo, palaneilta maistuivatkin. Kysyin siis, että eivätkö nuo ole jo vähän rajalla että kehtaako edes tarjoilla? TArjoilija aluksi selitteli kuinka "kuuluu olla tummia" mutta sitten lopulta totesi, että "ehkä osa on vähän liian kauan paistettu, oliko ruoka muuten ok?" No, kalliimpaa oli amarilloon ja Pancho Villaan verraten, niin ja paljon huonompaa eikä tuosta mitään hyvityksiä tullut.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 14.06.2014
Arvosana: 1

Menin vähän varauksella tänne, koska paikka vaikutti liikaa Amarillolta. Ruoka oli kuitenkin yllättävän hyvää ja ylikypsä possu oli juuri sopivan chilistä omaan makuuni (eli ei kauhean). Myös kyytipojaksi tullut riisi oli maukasta. Alkupalaksi olisi kyllä voinut tarjota jotain leipäkannikoita ilmaiseksikin... samoin hanavesi maistui oudolle ja oli maksullista. Nätit tarjoilijat olivat ystävällisiä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 01.07.2013 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Ravintola on hieman nostanut eväitään verrattaen alkuaikohin, mutta edelleen on petrattavaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.03.2013
Arvosana: 0

Not worth it. Not impresses with the service, went on a quiet week night and the manager kept disappearing into the kitchen and talking to chef rather than deal with customers. Food was WELL DONE (microwave or deep frier) and lost any juices in meats. This place needs a massive management shake up, food and service.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 05.01.2013
Arvosana: 0

Tasalaatu.
Gringos Locos. Bulkki- ja eineshamppareiden ja -burritoiden jatkumoa. Noh, se on auki ja sieltä saa siis ruokaa.

Itselle kanahamppari. Viereen vege. Kolmannelle lihaa. Tylsää kuin mikä. Ranskalaiset parempaa keskiluokkaa. Chilimajo on laimea, mutta hyvä. Sisustus perinteistä texmex-alleviivausta. Palvelu nuorekas, mutta yllättävän hidas.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 25.12.2012
Arvosana: 0

Pettymyksestä lähes kantapaikaksi.

Kävin paikassa ensimmäistä kertaa alkuaikoina, enkä pitänyt ollenkaan hampurilaisestani. Kahden vuoden tauon jälkeen annoin paikalle uuden mahdollisuuden jä yllätyin! Hampurilaiset mielestäni hyviä, mutta esiin täytyy nostaa ehdottomasti locosin wingsit! Lasi kokista, ranskikset ja kori wingsejä hyvässä seurassa on täydellinen aloitus viikonlopulle! Siitä on hyvä jatkaa vaikkapa alakertaan bilistä. Ma-pe hyvät opiskelija-alennukset!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.12.2012
Arvosana: 0

Söimme ravintolassa burgerit, joissa ei ollut mitään moittimista. Maut olivat oikein kohdillaan. Trjoilijasta tuli fiilis, ettei hän kovin mielellään sitä hommaa tehnyt. Hän ei oikein osannut vastata kysymyksiimme, ja jos olisi yhtään viitsinyt vaivaa nähdä hän olisi voinut kysäistä asioita kokilta. Pöydissä oli lähes vuoden vanhaa chilikastiketta ja asiasta mainitessani tyttö lähti pullon kanssa eikä tuonut uutta tilalle vasta kun toisen kerran kysyin asiasta.

Täytyypä vielä mainita, että join elämäni kalleiman hanasoodan tässä ravintolassa! Siitä veloitettiin ison virvokkeen hinta 4 euroa, eikä lasi ollut edes 0,5 tuoppi vaan jotain kolmen neljän desin luokkaa! Taitaa saada rahoilleen enemmän vastinetta ottamalla oluen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 14.08.2012
Arvosana: 0

Lounasruoan aatelia

Aivan mahtavia kermaperunoita ja kunnon pihvejä lounaspöytä pullollaan, erittäin hyvää, ei mitään moittimista tällä lounas aterialla.

Rauhallinen paikka lounastaa ja mukavat ruokailu tilat. Iso kiitos

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 25.02.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kalevankatu 2, 60100 Seinäjoki - Reitti
010 4233 236
http://www.ravintola.fi/daddys_seinajoki

Vaihtoehtoisia ravintoloita