Ei tietoa

Long Feng

kiinalaista
Arvosana 3.8 / 5

Arvostelut (7)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kävin lounasaikaan, tilasin lounaslistalta "kanaa kiinan tapaan". Ruoka tuli todella nopeasti, alle 5 min. Maukas iso annos, sai kylläiseksi. Salaattipöytä ok. Jälkiruoaksi teetä ja herkullinen mokkapalaleivos. Hyvä peruskiinalainen, suosittelen!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 26.03.2015
Arvosana: 0

Taas hyvä kiinalainen. Erittäin hiljainen, siisti ja tilava ravintolasali. Listalta sai valita yhden kuudesta lounasvaihtoehdosta. Tilasin turvallisuushakuisena paistetut nuudelit. Alkukeitto, salaatit, kevätrullat ihan ok. Nuudeliannos sen sijaan oli melko poikkeuksellinen; se oli ensinnäkin valtavan kokoinen. Toisekseen, sen koostumus ei ollut ihan tavanomainen, vaan mukana oli erilaisia lihoja melko isoina palasina, ja koko komeus oli poikkeuksellisen tujusti maustettua. Aluksi vähän mietitytti, mutta päätin sitten tykätä annoksesta. Jälkkäritee ja makea leivonnainen kruunasivat hyvän kokemuksen. Palvelu oli hiljaista ja niukkaa, mutta asiallista. Suosittelen kokeilemaan!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 15.04.2014
Arvosana: 0

Tilasin ilta-aikaan annoksen emännälle ja meikäläiselle take awaynä. Päädyin ottamaan "päivällinen kahdelle". Se sisälsi friteeratut kanat, banaanit ja kääryleet. Lisäksi molemmille aimo annos härkää hapanimeläkastikkeessa + riisit. Jälkiruoaksi jäätelöt. Asiakaspalvelu ei parhaimmasta päästä. Kaveri pelasi WoWia siinä samalla kun palveli minua ja vielä sen jälkeenkin. Ruoka tuli kuitenkin erittäin nopeasti. N. 5min niin koko roska ready.

Yleisesti annan hyvän arvosanan. Annoksesta jäi syötävät vielä huomiselle ja laatu oli ihan hyvää. Asiakaspalveluun voisivat panostaa. Hinta oli aika kova mutta annos oli aika jytky.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 14.10.2013
Arvosana: 0

Tilasin chililihapullat. No kotiin päästyäni huomasin, että minulle oli tehty chilihärkää. Menin takaisin palauttamaan ruokaa ja mihin mulle väitettiin, että olin tilannut härkää. Lopulta he tekivät minulle tilaamani annoksen, joka oli kiireessä tehty ja selvästi puolivalmis. Kysyin miten minulle korvataan virhe ja minulle aiheutuneet ylimääräiset ajeltu ja parkkimaksut niin vastaus oli ei mitenkään. Asioiden hoitaminen tarjoilijan kielitaidon takia hyvin vaikeaa. En suosittele ravintolaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 24.09.2013
Arvosana: 0

Härkää chilikastikkeessa. Sanoin että saa laittaa kunnolla chiliä. Chiliä oli ainoastaan nimessä. Piti omiin chileihin turvautua kotona. Mauton, hajuton. Peruskiinalaista. Annoskoko oli justiin hyvä. Vei nälän pois, eikä kaivannut naahimisia tämän ruoan jälkeen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 10.02.2013
Arvosana: 0

Food and service OK

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 08.01.2013
Arvosana: 0

Luonaslistalta valittavana yksi kuudesta pääruuasta. Söin mausteisen härän, joka oli ihan ok. Alkuun salaatti, keitto ja kevätrullia. Kahvin kanssa jälkkäri.

Ei mitään ihmeellistä, muttei moitittavaakaan. Peruskiinalainen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 26.09.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Keskuskatu 10, 60100 Seinäjoki - Reitti
0409683888

Vaihtoehtoisia ravintoloita