Suljettu nyt

Ravintola Marttilan Talli

lounas- ja juhlaravintola
Arvosana 4.5 / 5

Ravintola Marttilan Talli on miljööltään ainutlaatuinen lounas-, kokous- ja juhlaravintola, joka on restauroitu 1985 vanhan lääninsairaalan hevostalliin.

Herkullinen lounasbuffet joka arkipäivä klo 11-14.

Ruokailuja ryhmille sekä kokous- ja juhlapalveluja tilauksesta, myös iltaisin ja viikonloppuisin. Ota yhteyttä!


Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (6)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Erinomainen lounaspaikka. Hienot puitteet ja mukava henkilökunta. Alkusalaatit eivät ole erityisen runsaat, mutta aina hyvää ja tuoretta. Lämmintä ruokaa on tarjolla montaa sorttia, ja ainut ongelma on että usein on niin monta hyvää lajiketta ettei pysty päättämään mitä söisi. Eksoottisemmatkin kokeilut (punajuuri vuohenjuusto yms. linjaa) ovat olleet todella hyviä. Juomaksi kalja vesi maito. Leivät ja levitteet. Ainut miinus on pakko antaa jälkiruoista; yleensä nekin ovat hyviä, mutta toisinaan se korkein kruunu jää saavuttamatta, kun tarjolla on vain marjakiisseliä tai vastaavaa. Poikkeuksellisen hyvä ruokapaikka normihinnalla!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.10.2015
Arvosana: 0

On kyllä mainiota kotiruokalounasta täällä. Ei taida Seinäjoen keskustan alueelta vastaavaa löytyä. Itse ravintola on todella nätti ja hienossa vanhan sairaalan ympäristössä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 21.03.2015
Arvosana: 0

Lounasbuffet. Todella viihtyisä paikka. Vanhan rakennuksen tunnelma nosti hinta/laatu-suhteen loistavaksi, vaikka ruoassakaan ei mitään valittamista, maittavaa kotiruokaa. Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 13.10.2014
Arvosana: 0

Hyvä ja täyttävä lounas. Vaikutti täysin itsetehdyltä, ei eines-lihapullia tai muuta. Mukavasti tarjottavat samassa noutopöydässä. Sai maistella kaikkia vaihtoehtoja. Ja plussaa siitä, että jälkiruoka sisältyy hintaan!

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 08.10.2014
Arvosana: 0

Lounastamassa. Erittäin viihtyisä punatiilimiljöö. Ei uskoisi vanhaksi hevostalliksi. Lounaalla kolme vaihtoehtoa. Lisäksi sisältyy salattipöydän antimet sekä jälkiruokapöydän antimet.
Tänään maistelin kasvis täytteisiä tortilloja salaatin kera. Jälkiruoksi tarjoiltiin kahvia sekä luumurahkaa - nam.
Ruoka oli todella hyvä ja konaisuus erinomainen. Suosittelen kaikille, jotka kesken työpäivän haluavat maistaa maukasta lounasta viihtyisässä ympäristössä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 13.12.2012
Arvosana: 1

Lähikorttelien valkokaulusväelle sopivia kevyitä lounasannoksia viihtyisässä punatiilimiljöösssä (entinen sairaalan hevostalli!). Yläkerrassa ainakin yksi iso kokoustila.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 10.03.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Puskantie 38, 60100 Seinäjoki - Reitti
(06) 420 4816
http://www.marttilantalli.fi