Uusimmat arvostelut: Sipoo

jonesl
17 arvostelua

Uudenmaan currypaikkojen kartoittaminen jatkui pienen tauon jäkeen Sipoossa. Neljän hengen seurueemme testasi meat thalin, vegetable thalin, butter chickenin ja palak panirin. Ruoka oli hyvää ja tuoretta, ja annokset katosivat lautasilta. Tosin jokaista annosta vaivasi melkoisen vaisu makumaailma. En tarkoita chilin puutetta, tulisuus on toinen asia vaan mausteisuuden vähäisyyttä.

Butter chicken oli eksoottinen, en ole koskaan nähnyt niin punaista kastiketta, enkä myöskään maistanut moista bc-annosta. Pohjalla oli tuttu maku, mutten saa päähäni mikä. Mielessä pyörii muutaman vuoden takainen kotiin jostain hankittu mausteseos, joka on tietysti loppunut, enkä pääse tarkistamaan asiaa. Kannattaa kokeilla, ei annos huono ollut vain erilainen.

Naan oli lämpimänä hyvää, jäähdyttyään toimi kastikkeen kaapimiseen oivallisesti.

Siisti sisutus, ei kyllä kovinkaan persoonallinen, tarjoilu pelasi - tilaa oli, ei tarvinnut ryntäillä - ja kun ruoka oli jees, voin poiketa toisenkin kerran kulmille osuessani, kokonaisuus oli reilusti plussan puolella.

Miinuksena juomalistan heikkous ja hintataso. Pikkupullo Karhua melkein vitosen ja Tuborg(?) taisi olla kutosen arvoinen. Pahasti liikaa, sanoisin. Curryn kaverina voisi olla tarjolla huomattavasti maukkaampia olutvaihtoehtoja kuin bulkkilager. Hintataso oli muutenkin hivenen korkea, itse asiassa Helsingin ja Turun keskustassa saattaa selvitä halvemmalla! Yhdeksäntoista euron hinta on keskiarvo annoksistamme, ja mielestäni se on liikaa, valitan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 13.10.2017
Arvosana: 0