Ei tietoa

Teboil Kivihovi

lounasravintola, kahvila
Arvosana 1 / 5

Arvostelut (3)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kivihovin Teboililla ei näköjään tarvitse maksaa omia eikä perheenjäsenten ruoka-annoksia? ? Ei kun kaikki nälkäiset sinne nauttimaan ilmaisia "juoksulounaita".

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.11.2014
Arvosana: 0

4. 10.2014. Lohta karmeessa sotku kastikkeessa. Janssonin kiusaus kuivaa anjoviksesta ei vilaustakaan. Lihapataa joka ei maistunut miltään. Muusi kittiä. Ei kannata syödä buffasta!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.10.2014
Arvosana: 0

Tultiin laivalta ja aateltiin syödä Kivihovissa eikä laivalla. Kyllä kaduimme päätöstä.Söimme lounas buffetista su.20.7-14 noin klo:16.30.Ruokana oli uuni lohta joka oli niin kuivaa ja aivan mautonta ja kievinkanaa joka oli myös niin kuivaa ettei veitsen kanssa saanut poikki.Muusia ja perunoita sekä pinaattikastike missä oli kuori päällä.Salaattipöytä oli lähes tyhjä ei sal.kastiketta ja vesi aivan lämmintä.Kokemus pöydästä oli kamala ymmärrän toki että on kiire mutta pitää hallita kuitenkin,että tarjottavat tuotteet ovat syöntikelpoisia sillä hinta oli kuitenkin korkea tarjontaan nähden.Olen käynyt kerran aiemminkin syömässä ja silloin sain annokseni 2 kertaa väärin kolmannella kerralla kokki kovalla äänellä huusi että mikä siinä nyt on väärin huh huh mitä asiakaspalvelua.Tarjoilija tuli ja heitti tarjottimeen leikkeen hinnan kommentoimatta mitenkään tapahtumaa.Asiakkaita näyttää teillä kyllä riittävän,mutta kannattaa kuitenkin muistaa että tyytyväiset asiakkaat ovat kaikkein parasta mainosta.Panostakaa ruoan laatuun ja pyrkikää,etta buffee pöytäkin niin kauan kuin on tarjolla on syomäkelpoista ja ennenkaikkea kaunista katseltavaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 20.07.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Bulevardi 10, 25410 Suomusjärvi - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita