Ei tietoa

Keppana Kellari

Pihviä ja perunaa
Arvosana 3.9 / 5

Suomalaiseen makuun soveltuvaa hyvää perusruokaa - isolla olutvalikoimalla


Arvostelut (48)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ruoka oli aivan liian suolaista ja maustettua, lähes syömäkelvotonta. Liha oli laadultaankin huonoa. Palvelua ei oikeastaan ollut, kun ruoka tilattiin ja maksettiin jo heti kassalla. En suosittele.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 21.04.2018
Arvosana: 0

Teema on hieno, eikä kaikkien tiedossa. Katsottavaa riittää joka suunnassa. Hauska ruokalista ja hyvä ruoka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 11.12.2015
Arvosana: 0

Suolalla peitetty mitä,EI ikuna enää olis mielenkiintoista kuulla kokki ammattilaisten mielipiteet.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.09.2015
Arvosana: 0

Tilattiin 2xribsiannokset, ruuat tuli kohtuu nopeasti ja yllätys ribsit oli aivan jäässä. annokset käytiin uudestaan lämmittämässä, ei pahoitteluita ei mitään hyvityksiä. töykeää palvelua. kaksi reissua yhdellä käynnillä. ei enään ikinä... ja mikä viemärin haju leijaili.....

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 09.07.2015
Arvosana: 0

Monessa paikassa syöneenä, niin nyt ei edes sanat riitä kertomaan tätä pakaste eineksen kamaluutta. Riitti..kiitti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 10.12.2014
Arvosana: 0

Palvelu, tunnelma ja ruoka erinomaista, voi suositella muillekin. Kala- ja leikeannokset oli maittavia ja sopivan kokoisia. Vaikka asiakkaita oli paljon, niin silti ei tarvinnut odottaa kovin kauaa (jos ruoka tulee äkkiä on syytä epäillä eineksiä ja mikrolämmitystä). Meitä oli 9 henkeä palvelu oli iloista ja sujui hyvin, tulemme toistekin KIITOS ! Hyvää syksyä!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 22.09.2014
Arvosana: 0

Keppana Kellari toivottaa kaikki asiakkaat tervetulleiksi pihalta löytyvin kieltokyltein. Joko Kellarin asiakkaat ovat tavallista tyhmempiä tai omistaja tykkää kylteistä tai kielloista. Itse koin metrin välein asetellut kiellot luotaantyöntäviksi eikä olo sisään kävellessä ollut ainakaan tervetullut.

Sama linja jatkui tiskille tullessa. Uudet kyltit kertovat asiakkaalle kuinka tiskillä tulee käyttäytyä ellei halua päätyä takaisin jonon perälle. Toki ne on helppoa luokitella vitseiksi, mutta rajansa kaikella. Noin muuten paikka vaikutti varsin siistiltä, joskin sisustus oli eksentrinen ja mielenkiintoinen useine matkamuistoineen ja tavaroineen, joita kukaan muu ei varmasti seinälle tai vitriiniin säilöisi. Uskon, että ainakin lapsilla aika kuluu Kellarissa varsin joutuisasti vain seinille tuijotellen.

Palvelu oli tiskillä oli verrain hidasta, mutta ystävällistä. Olutvalikoima on kieltämättä todella kattava ja siksi olisinkin odottanut, että asiakaspalvelija olisi pystynyt suosittelemaan jotain muutakin juomaa ribsien kanssa kuin sen yhden mikä possuruuille oli menussa kollektiivisesti osoitettu. Päädyin tanskalaiseen peruslageriin, kun kassa ei muutakaan osannut minulle myydä.

Ruoan tulo 8-henkiselle seurueellemme kesti pitkästi yli puoli tuntia, mikä oli osaltaan ymmärrettävää paikan ollessa lähes täynnä.

Ribsejä ei oltu ikävä kyllä lämmitetty kunnolla ja makua haettiin selkeästi jälkikäteen lisätystä BBQ-kastikkeesta siinä, missä kuivamausteinen possu ja kupillinen BBQ-kastiketta sivussa olisi toiminut paremmin. Itse ribsit olivat mureita, mutta olisivat saaneet olla uunissa pidempään enimmän rasvan sulattamiseksi. Kylkiäisenä tulleet kasvikset ja lohkoperunat eivät vaikuttaneet miltään pakastetuotetta kummemmalta. Pippuripihvi ainakin näytti hyvältä, samoin viereisen kaverin lehtipihvi. Maistoin kaverin tilaamaa burgeria ja se oli selkeästi keskimääräistä parempaa grillikioskitasoa kananmunineen ja kurkkusalaatteineen.

Yleisesti ottaen paikka on tunnelmaltaan hyvä, mutta jo legendaksikin muodostuneen Kellarin ruoan taso on ikävä kyllä kilpailee ennemmin ABC:n keittiön kuin vakavasti otettavien fine dining- ja/tai a la carte-keittiöiden kanssa.

Ei tästä paikasta välttämättä kannata kovin nälkäisenä ohi ajaa, varsinkaan jos et ole koskaan siellä käynyt. Maailma on kuitenkin täynnä ravintoloita, joista saa tällä hinnalla parempaa ruokaa ja miellyttävämmän kokemuksen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 25.08.2014
Arvosana: 0

Oli kyllä aika kokemus. Ajettiin reilu 100km suunta syömään kehnon snagarin tasoista ruokaa joka maksoi 2 kertaa niin paljon. Kaikki kielto ja ohjetaulut luettua tuli sellainen olo että "anteeksi kun olen tullut teille asiakkaaksi". Juoma puoli on ok mutta syömään en suosittele menemään paitsi jos pitää kalliista snagari ruuasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 26.07.2014
Arvosana: 0

Piti kirjoittaa kun luin näitä uskomattomia arvosteluja.
Toukokuussa kävin kaverin kanssa puunhakureissulla. Arkipäivä eikä paljon asiakkaita. Otin tiskiltä lammasannoksen ja kaveri lohta. Ateriat tulivat n. 20 min. Molemmille maistui. Bonuksena Espanjalainen vehnäolut! Harmi kun oli autolla niin oluet jäi yhteen. Hauskoja ihmisiä kirjoittelee täällä: "Liian paksu pippuripihvi", "sama pihvi tuli keittiöstä". Täpötäyteen ravintolaan kun menee niin mikäs ihme se on, että vähän kestää. Ei kannata varmaan vappunakaan mennä arvostelemaan ravintoloita?

Seuraavaksi mennään toisen kaverin kanssa fillareilla! Ehkä minäkin löydän jotain negatiivistä tuolloin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 21.07.2014
Arvosana: 0

Nukyihmiset kärsimättömiä,Minulle kaikki ja heti. Meillä muilla oli lystiä.Palvelu parhaasta päästä, nuoret työntekijät, tsemppåiä,

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.07.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Koivulantie 6, 31350 Tammela - Reitti
03-435 5308
http://www.keppana.com

Vaihtoehtoisia ravintoloita