Avautuu 07:00

Aitoleipä

leipomo, lounaskahvila
Arvosana - / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (9)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kiva miljöö. Iloinen palvelu myyjiltä, ruoka oli laadukasta kotiruokaa. Plussaa siitä et kahvia/teetä sai santsata! Tulen todellakin uudestaankin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 21.04.2013
Arvosana: -5

lounaat ja keitot ovat hyviä. käyn monta kertaa viikossa syömässä ruokatunnilla. palvelu toimii.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 19.03.2013
Arvosana: -1

Aitoleivän lounaat ovat liian usein lihapitoisia, joten harvoin siellä tulee syötyä. Toisaalta teen tai kahvin nauttiminen ruoanhajuisessa kahvilassa ei ole mikään nautinto, joten miellän Aitoleivän ensisijaisesti leipomoksi – ja sen tuotteet ovat maukkaita. Tosin eilen tiskin takana oli tyttönen, joka ei tiennyt speltistä yhtään mitään. Hieman erikoinen on tilanne, jossa asiakas joutuu selittämään leipomomyymälän myyjälle, mitä leipää tämä myy.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.03.2013
Arvosana: 2

Aitoleipä on tuonut kaivattua kilpailua Tammelaan, sillä Aamuruskon ote on mielestäni löystynyt. Kotiruokalounas on perinteistäkin perinteisempi. Kaipaisin listalle himpun verran rohkeutta ja persoonallisuutta. Kotiruoka on kuitenkin tehty hyvistä raaka-aineista ja siinä on käytetty oikeita mausteita, ei vain suolaa ja liemikuutioita. Aitoleivästä löytyy myös Tampereen paras runebergintorttu, joka tosin on Jokioisten leipomon. Miinusta aivan mustaksi palaneesta pannukakusta. Palvelu on ollut aurinkoista ja mukavaa, tänne tekee mieli palata.

Koko arvostelu ja kuvia blogissani:

http://www.savusuolaa.fi/ravintola_arvostelut/arvostelu-tuttuakin-tutumpaa-kotiruokaa-ja-kaupungin-paras-runebergintorttu/

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 6€ Lisätty: 30.01.2013
Arvosana: 1

Maittava lounas ja jopa ikuinen vihasuosikkini kesäkeitto meni alas :) Henkilökunta ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 24.10.2012
Arvosana: -2

Aivan loistava palvelu, heti toivotettiin tervetulleeksi. Mummolle avattiin ovi kun tuli rollaattorilla sisään. Joku keräsi ulkoa kantautuneita syksyn lehtiä lattialta, oli siisti paikka. Työntekijät rupattelivat tiskin takana = hyvä ilmapiiri ja yhteishenki. Capuccino sika hyvä. Aion todellakin tulla toistekin ja suosittelen!!!

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 17.10.2012
Arvosana: -4

Aamun piristys! Kävin ensimmäistä kertaa hakemassa aamukahvin mukaan sekä jotain pientä syötävää. Sain heti iloisen tervehdysen ja kysyttiin, mitä haluaisin. Palvelu oli oikein mukavaa,sekä myyjä kysyi kassalla olenko opiskelija,sillä saisin alennusta. :) Oikein ihana kokemus, suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.09.2012
Arvosana: -3

Todella ystävällinen palvelu. Ja söötti nostalginen sisustus.

Leipomotuotteet taattua laatua, jäätelövalikoima yllättävä ja herkullinen - kannattaa ehdottomasti kokeilla vaikka eivät ihan halpoja olekaan. Aamupala ja lounas suositeltavia myös. Sopii rentoon oleiluun, täältä ei ajeta pois.

Miinusta vessan hassusta paikasta, pitää laskeutua rappuset alas johonkin peräkellariin. Vessa itse on siisti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 14.08.2012
Arvosana: 1

Aamupalaa Aitoleivästä. Leipomo/kahvila on näppärästi Tammelantorin läheisyydessä. Tilat hyvin siistit ja valoisat, kadulla muutama pöytä lämpimämpiä ilmoja varten.

Aamupalaan sisältyy haudutettua puuroa, vapaavalintainen leipä/sämpylä, hedelmää, mehua ja kahvi/tee. Kaikki maistuvia, teevesi piti tosin pyytää erikseen myyjättäreltä.

Palvelu aitoa ja hyväntuulista, mukavat tilukset, vatsa täyteen. Lounaallekin täytyy poiketa.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 6€ Lisätty: 26.07.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Tammelan Puistokatu 30-32, 33100 Tampere - Reitti
0207 9311 41
http://www.aitoleipa.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita