Avautuu 11:00

Golden Unicorn

kiinalaista
Arvosana 2.6 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (40)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ruoka on aikaisemmin ollut oikein hyvää, varsinkin friteeratut kanapallerot ovat olleet todella hyviä. Tänään otimme take awayna kanapalleroita ja kanaa, herkkusieniä ja bambua ja ruoka ei ollut hyvää. Kanapallerot olivat melkein jopa syömäkelvottomia, täysin kuivia ja haisivat oudolta, liha oli huonoa. Hinta oli edullinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 21.01.2018
Arvosana: 0

Asiakaspalvelu ystävällistä, buffet lounas 9. 50. Sushia 2 erilaista, riisi liian maustettua, huolimattomasti leikatut ja laitetut. Perussalaatti. Riisi, paistettu riisi ja nuudeli. Kaksi eri kastikeruokaa, kummatkin hyvin mauttomia. Useampi friteerattu ruoka, tofu, kana, wingsit ja kala, kaikki hyviä. Kasviksia ja keittoa, täysin vailla makua. Hyviä raaka-aineita mutta mausteet ja maku puuttuvat. Vihreä tee erinomaista.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 03.11.2017 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Ruoka hyvää, mutta ei niin erinomaista että oikeuttaisi melko korkeat hinnat. Miljöö varsin kulahtanut. Tilaamamme ruokalajit menivät ravintolassa väärin päin, mutta reiluuden nimissä vahinko saattoi olla myös meidän.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 20.06.2016
Arvosana: 0

Valinnanvaran riskit. Tulimme, näime, mietimme, tuumimme, pohdimme ja lopulta söimme. 50% alennukseen take away-annoksista oli pakko tarttua mutta koitui yli sadasta (liioittelua?) vaihtoehdosta melkein ahdistus. Liekö siksi ehdotus setistä hyvä idea tarjoilijalta, kun tutkailimme listaa pitkän tovin.
Tilasimme ja jäimme jännittämään, saammeko neljä annosta samalla kertaa. No emme. Kaksi annosta odottivat tiskillä 20 minuuttia ennen toisia. Myös hinnat olivat hieman eri kuin menussa, jonka korjasivat.

Itse ruoka oli yllättävä kykä psynyt mehukkaana ja lämpimänä. China special oli setti melko rasvaista mutta aidon tuntuista. Kiva jakaa. Harmi, että katkaravut kalliimpia, mutta parhaimpia. Myös bambu ja kana oiva valinta, Tulisen ystävälle kanton pannu chilikastikeella. Vain kasvissyöjän valinta sieniä ja parsaa oli hintaansa nähden heikko esitys.

Autentista ruokaa, annoksissa selkeää eriarvoisuuta mutta kaikille varmasti jotain. Ensi kerralla ankka täytyy kokea ja näyttävän näköiset pannut

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 06.02.2016
Arvosana: 0

Jo vuosia toiminut vakipaikkana. Kertaakaan en ole ruuan suhteen pettynyt, ainoastaan palvelu on välillä takkuillut.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.10.2015
Arvosana: 0

Miedoista mauista pitäville ehkä sopiva, omalle kielelle tosi mauton Sammonkadun kiinalaisiin tottuneena, vaikka muistan tästä paikasta pienempänä pitäneeni. Buffetissa oli vain muutamaa kastiketta (kanaa ja vihanneksia, nautaa ja bambua) ja keitot ja muut perusjutut. Jälleen ehkä minut on hemmoteltu, mutta toivoin suurempaa valikoimaa. Palvelu perus ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 11.08.2015
Arvosana: 0

Hmmm,mitähän tästä nyt sanois. ..Paikka on mielestäni hyvällä paikalla,tilat on siistit,palvelu ystävällistä jne. Ruoka oli ihan ookoo,tosin odotin jotain enemmän...Söin hieman tulisempaa possua kasviksilla.Liha oli pitempää suikaletta,paistettua ja maustettu ihan mukavasti. Tosin osa lihanpaloista oli niin sitkeitä ettei mulle ollu oikein hyvä kokemus. Ymmärrän,että kiinalaisessa keittiössä on paljon erilaisia makuja ja tekstuureja mutta semmoset sitkeät,puoliraa'at ja haaleat läskinpalat ei ole mun juttu.Joillekin voi upota,joten miksipä ei...Maku oli hyvä mutta ne läskin riekaleet niissä paloissa,nou nou.Otin myöskin joskus tulisempaa kanaa ja se olikin sitten oikein hyvää,plussat siitä ja kasviksista.Salaattipöytä oli mitä oli...Sitä peruskamaa - tomaatti,kurkku,kaali + muut ja pari kastiketta.Ai nii,kevätrullat oli kyllä tosi tosi rasvaisia,että siitä kyllä vähän miinusta. Tietysti ymmärrän,että kiireessä niitä paistetaan kovalla tahdilla ja paljon mutta siinäpä se ero onkin hyvän ja erinomaisen välillä - hyvä tekee hyvää mutta erinomainen paikka kiinnittää huomiota ja tekee pienetkin asiat loppuun asti tarkasti ja "oikein". Eipä silti,menen uudelleenkin - jos ei muuta niin kokeilemaan uusia annoksia ja sen kanan takia :) Hinnat on ihan kohtuullisia,eli sen puolestakin suosittelen käymään tutustumassa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.05.2015
Arvosana: 0

Lounasbuffetti: keitto, friteerattua kalaa + tofua + kanaa + siipiä, grillattua possua, nautaa, nuudeleita, riisiä ja sama paistettuna.

Grillattu possu oli ihan ok, friteerattu kanapallot sisälsivät ison palan kanaa josta kiitosta. Muutoin ruoka oli kovin mitätöntä, kuin olisi kiireessä tehty vaan jotain.

Parin vuoden takaisen vaatimattoman kokemuksen jälkeen paikka on vieläkin nuhjaantuneempi. Tuntuu siltä kuin omistajapariskunta aikoisi ajaa nykyisellä asetelmalla niin kauan kuin asiakkaita vain riittää. Sitten seuraa joko sukupolvenvaihdos tai todennäköisemmin myyyti / lopettaminen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 11.02.2015
Arvosana: 0

Lounasbuffa 2. 6.2014: buffassa kasvissyöjälle (merkkilappujen perusteella) vain paistetut nuudelit, muna-riisi-hässäkkä ja kevätkääryleet + salaattipöytä. Älyttömän rasvaiset kääryleet huonoimpia, joita olen koskaan syönyt: täytteenä samaa nuudelia, mitä paistetuissa ja lisäksi lasinuudelia ja purkkimaissia. Seuralaisen kanakastikkeessa enemmän ananasta kuin kanaa. Paistetut nuudelit oli kyllä ihan jees. Palvelu tuntui välillä siltä ku ois käsitelty asiakkaita liukuhihnalla. Sali oli kiva mutta pienellä paikkauksella ja tuunauksella siitä saisi vielä viihtyisämmän!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 02.06.2014
Arvosana: 1

Muokkaus 1. 6.2014: laskin hinnoittelun pisteitä testattuani New Gardenin buffetin. Take away -hinnoittelukaan ei ole kaupungin halvin, vaikka halpa onkin.

Perushyvää kiinalaista, annokset useimmiten maukkaita. Henkilökunta on pääosin ystävällistä, vaikka suomen kielen taito on joillakin henkilöillä heikohkoa. Paikan sisustuksessa näkyy ajan hampaan vaikutus. Remontilla ja pienillä parannuksilla paikasta saisi vieläkin viihtyisämmän.

Hintojen edullisuus riippuu kovasti siitä mihin aikaan ravintolassa asioi ja syökö ruoan paikan päällä. Lounasbuffet on laaja ja sisältää monia á la carte-listaltakin löytyviä ruokia. Viikonloppuisin buffetista on tarjolla kalliimpi versio, joka sisältää mm. friteerattuja jättikatkarapuja ja jälkiruoan. Take away-annoksissa alennus on peräti 50% listahinnasta ja annoskoko sellainen, että yhdestä ruoasta syö enemmän kuin kerran - erittäin kustannustehokasta noutoruokaa. Kaikkia ruokia ei kuitenkaan voi tilata mukaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 01.06.2014
Arvosana: -1

Yhteisö

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Hallituskatu 3-5, 33200 Tampere - Reitti
(03) 222 0321
http://www.goldenunicorn.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita