Keittiö auki

Hakametsän Kepsu

kebab pizzeria
Arvosana 1.8 / 5

Arvostelut (8)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Hampurilainen oli kuivanut sämpylä mikrossa lämmitettyllä atrian pihvillä, jäi kyllä syömättä. Lisäksi tilattiin teetä mutta tulikin kylmää vettä kun myyjällä oli huono kielitaito

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.07.2014
Arvosana: -1

Melko tavanomainen paikallismättölä ihan hyvällä palvelulla. Lähiasukkaat luultavasti pitävät, muille en näe erityistä syytä kauempaa poikkeamiseen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 13.02.2014
Arvosana: 0

Odotin palautteiden perusteella saavani keskivertoa parempaa pitsaa. Ensinnäkin tilaamani pitsan täytteet olivat väärät. Toiseksi pitsa oli yksi surkeimmista jota olen koskaan syönyt: kumimainen, rasvassa lillutettu lätty, jonka päällä oli täytteinä kaikkea muuta kuin tuoreita, laadukkaita tai hyvän makuisia täytteitä. Yäk. Ei kinä enää pitsaa kepsusta. Rahat menivät pitsan mukana roskiin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 06.10.2013
Arvosana: 0

aivan loistava palvelu, ruoka loistavaa. Hampparit nyt ei kaksisia ole, enkä niitä suositteleisi, mutta muuten tampereen parhain paikka ruokineen ja palveluineen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.05.2012
Arvosana: 0

Tampereen ehdottomasti parhaat pizzat. Kantapaikaksi jo tullut. Hanpurilaiset tosin ei mitään kummosia mut pizza aivan mahtavaa!!! Palvelukin hyvää. suosittelen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.02.2012
Arvosana: -1

Järkyttäviä kebab-kastikkeessa uitettua pizzaa marketin kumikinkun kera. Kotona avattu Americano-pizza (kinkku, ananas, aurajuusto) paljastui tuotteeksi, joka oli täynnä kebab-tyyppistä kastikemössöä, jossa marketista ostetut kumikinkut uiskentelivat. Ajattelin, että "noh, makuhan tässä on pääasia, ei estetiikka" ja viipaloin veitsellä sopivan palan TV-illan kunniaksi. Haarukalla siivua poskeen ja ... samantein ulos. Maku oli aivan järkyttävä. Kärvähtänyt teollisuuskinkku murentui suussa eikä aurajuustosta tai mausta ollut tietoakaan, sillä kaikki peittyi epämääräisen kastikkeen alle. Koko pizzalaatikko lähti kertahaitolla roskiin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 14.08.2010
Arvosana: 0

Hieman keskitasoa parempia peruspizzoja. Raaka-aineet eivät olleet "kumimaisia" teollisuustuotteita, vaan kenties astetta laadukkaampia. Salaattipöytä oli normaalitasoinen, mutta ainekset olivat raikkaanoloisia. Palvelu oli ripeähköä ja paikka oli kokonaisuutena siisti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 23.07.2010
Arvosana: 0

Asiallinen, ystävällinen ja nopea palvelu, myös kuljetukset pelaa lähialueella hyvin. Safka hyvää peruskepaanitasoa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 21.04.2010
Arvosana: 1

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Sammonvaltatie 7, 33530 Tampere - Reitti
+358 3 255 4888
http://suomi-pizzaa.fi/takeaway/1351

Vaihtoehtoisia ravintoloita