Ei tietoa

Kesäkahvila Arboretum

kahvila
Arvosana 4 / 5

Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Erinomaisia syötävää hyvän kahvin kanssa ainutlaatuisella paikalla. Kesäisin tulee täällä täytyä usein kahvilla. Sijainti on nätti ja terassilta näkee järvelle. Leivonnaiset ja piirakat ovat todella maukkaita ja palvelu todella ystävällistä. Pientä miinusta kertakäyttöastioista, mutta niiden käyttö on helppo ymmärtää, koska tila on rajallinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 02.11.2015
Arvosana: 0

Kuten jo muutkin käyneet totesivat: upea paikka ja erittäin ystävällinen palvelu! Paikalla myös mielenkiintoinen historia, joka näkyykin sisätiloissa "salissa". Ehdoton kesäpaikka käydä, useammankin kerran! Istuskelu myös syksyllä ruskan värien ja ruusujen äärellä on oikein miellyttävä kokemus.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.05.2013
Arvosana: 0

Kahvilla Arboretumin rauhallisessa puisto tunnelmassa. Täytyy heti alkuun sanoa ,että palvelu oli kohdallaan. Kahvilan piti olla jo kiinni aukioloaikojen perusteella mutta silti tarjoilu ja palvelu pelasi ystävällisesti ja asiakkaita tuli vielä meidän jälkeenkin. Tarjolla oli kaikenlaista mitä nyt kahvilasta odottaakin. Itse tuli maisteltua kahvia, rahkapullaa, suklaakakkua ja limpparia. Ja hyvältä maistui.
Tänne tulen varmasti myös toistekin jo pelkästään ystävällisen hyvän palvelun takia!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.06.2011
Arvosana: 2

Ihana paikka käydä kahvilla ja rentoutua. Rauhallinen kaunis ympäristö ja kahvilassa erityisen ystävällinen ja hyvä palvelu!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.04.2010
Arvosana: 1

Lenkkipolun varrella kelpaa käydä kahvilla ja pullalla. Auki hyvällä säällä talviaikaankin. Erittäin mukava terassi ja hieno ympäristö.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.11.2009
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Hatanpään Arboretum, 33100 Tampere - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita