Ei tietoa

Midhill

hampurilaisia
Arvosana 1.6 / 5

Arvostelut (9)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ylihinnoiteltua p. ..aa. Yksi surkeimmista hampurilaiskokemuksista. Mc Donalds tähän verrattuna gourmet. Perushampurilainen ei maistunut miltään. Miljöö erittäin kolkko. Pulut käveli lattialla ravintolan sisällä !!! Aterimet todella surkeat laadultaan, siis todella huonot. Sikakallista! Trippimehu lapselle maksoi 2,50, kun muualla Särkänniemessä sama mehu maksaa 1,20 eur. Ei enää koskaan tänne!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 14.08.2015
Arvosana: 0

Smokyhill burger, joka sisälsi jopa " harvinaista omenapuu-savustettua pekonia". No joo, melkoisen mauton perusburgeri, ranskalaiset ihan ok. Mutta pettymyshän tämä oli, annoksessa makua aivan liian vähän ja perunoita oli niukasti.

Plussaa sijainnista, huvipuiston hulinaa kelpaa seurailla jos ei ruokaillen niin olutta nauttien.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 07.07.2015
Arvosana: 0

En suosittele. Jos kuitenkin käyt, kannattaa mielestäni harkita pyytävänsä jauhelihapihvinsä kypsänä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 07.06.2015
Arvosana: -1

Ruokaa sai odottaa yli tunnin, vaikka ei ollut kiireisin Särkkä päivä, kokki oli hukannut bongin. Ranskikset sai sitten kaupanpäälle, hyvitykseksi... ei lämmittänyt mieltä pätkänvertaa.

Perus hampurilainen oli hyvin mauton, noudattaen tätä Välimäen uutta filosofiaa että suomalaiset tykkää mauttomasta mätöstä joten kaikki herran tuotokset on sitten mautonta einesmättöä... ei mitään merkitystä että raaka-aineet on laadukkaita jos ne näin raiskataan.

Mikä ikävintä sama mauttomuus pätee esim Korean BBQ burgeriin joka on törkein loukkaus jonkun maan ruokakulttuuria kohtana mitä ikinä olen syönyt, korealainen kaveri olis varmaan lähettänyt burgerin takas.

Nolla tähteä, en suosittele, häpeä Välimäki !

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 25.08.2014
Arvosana: 1

Kävimme viikonloppuna kylläkin Helsingin midhillissä, mutta sitä ei voinut arvostella niin kirjoitan tänne. Plussaa se, että ruoka oli hyvää, mutta ylihinnoiteltua. Miinuksena palvelun taso ja paikan siisteys. Jo ensimmäinen kontakti tarjoilijaan puolillaan olevassa paikassa tapahtui noin vartin odottelun jälkeen. Sama ilmiö havaittiin viereisissä pöydissä, joissa kolme kertaa ihmiset tulivat istumaan ja ennättivät jo lähteä pois ennen kuin saivat palvelua. Palvelu muutenkin ilmeetöntä "olen vain töissä täällä" -tyylistä. Ruokailuvälineet oli haarukoita ja laseja myöten niin likaisia, että täytyi oikeasti etsiä sen näköiset, joista ei tarvinnut raaputtaa kokkareita irti. Ruoka siis oli hyvä, mutta hintatasoon nähden odottaisi myös palvelun olevan huomattavasti korkeammalla tasolla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 12.08.2014
Arvosana: 0

En syöttäisi edes omalle koiralleni teidän ruokia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 05.08.2014
Arvosana: -1

Oli pettymys listan kuvailuihin verrattuna. Salaatit näyttivät naapuripöydässä hyviltä, mutta hampurilaiset...harmillisen ylihinnoiteltuja perusburgereita!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.07.2014
Arvosana: 0

harmittaa ihan tosissaan -. samaa sontaa koko konsepti kuin viime vuonna

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 23.06.2014
Arvosana: 0

Ravintola mainostaa Välimäen nimellä tätä paikkaa jonka takana restamax konserni. Ei anna arvoa yhtään tälle paikalle mies joka myy sielunsa rahan takia ruuan laiton suhteen.
Toisaalta kun raflassa sanotaan että valmistaa sämpylät itse niin pienen tutkaiun jälkeen huomaa selvästi että kyseessä on tuote joka valmistetaan aivan muualla kuin kyseisessä ravintolassa..
kokonaisuus kokemuksesta oli todella surkea en
voi sanoa mitään hyvää kuin sääliä henkilökuntaa kun joutuu valehtelemaan asioita ja olla vielä tästä ylpeitä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 23.06.2014
Arvosana: 1

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Särkänniemi, 33200 Tampere - Reitti
0207 345112
http://www.midhill.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita