Avautuu 12:00

New Chinese Food

kiinalaista
Arvosana 3.7 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (62)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Hinta/Laatu-suhde kohdillaan, erittäin mukava asiakaspalvelu, ennen muuta ripeä ruuan valmistuminen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 29.08.2016
Arvosana: 0

Ravintolan take away -annokset ovat maukkaita ja hinta laatu-suhde mielestäni oikein hyvä! Palvelu on ystävällistä ja kohteliasta! Annokset valmistuvat ripeästi mistä plussaa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.01.2016
Arvosana: -1

Kiinalaiselle ruoka on juhla, josta tulee nauttia hitaasti ja kauan ystävien seurassa. Kun länsimainen ateria on novelli, kiinalainen ateria on kuin laaja eepos.

Ravintolan hintataso seuraa aterian hintaa laajemmalla alueella. Syksyllä 2015 paistettu riisi ja kana maksoivat 9,50 euroa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 16.08.2015
Arvosana: -1

Tässä ravintolassa olen asioinut noin 20v, sekä Tampereen lähellä asuneena, että myöhemmin 100km päässä. Vakioannokseni on Peking-keitto ja Peking-härkä, tai sitten 4pientäruokaa.

Sekä Peking-keitto, että Peking-härkä ovat parhaita mitä olen Suomessa syönyt (n. 40 eri kiinalaista ravintolaa), sekä parhaita mitä olen maailmalla syönyt (yht. noin 100 ravintolaa). Olen itsekin pitopalvelukokki, mutta en osaa tehdä näin hyvää kiinalaista.. :(

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.07.2015
Arvosana: 0

Maukasta Ruokaa ja Kunnon Annokset. Paikkana jopa kotoisa, siis sopivasti vaatimaton , tunnelmaltaan rauhaisa ja kohtelias palvelu. Aivan Erinomaisen Hienoa että Ravintola on tarkoituksensa mukainen ja vieläpä kohtuu hinnoin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 23.03.2015
Arvosana: -2

Hinta-laatu suhde hyvä

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.02.2015
Arvosana: -1

Ruoka on peruskivaa, mutta erityisesti noudettuna varsin edullista. Palvelu on ripeää ja ystävällistä. Ei mitään erikoista mutta varsin luotettavaa noutokiinalaista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.09.2014
Arvosana: -1

Sekä paikan päällä syöneenä että take away -listalta tilanneena en voi muuta kuin kehua. Ruoka on tosi herkullista, parasta kiinalaista mielestäni. Ruokalista on tosi laaja! Erityisen hyviä ovat friteerattu kana ja katkaravut. Seuralaiselle maistu chilikana, joka ei ole mitenkään hirmuisen tulista. Palvelu rajoittuu tervehtimiseen, mutta älyttömän hyvän ja halvan ruuan takia tulee käytyä säännöllisesti toiselta puolelta kaupunkiakin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 22.06.2014
Arvosana: 0

Todella edulliset take away -hinnat! Vanhaan vakiopaikkaan Golden Unicorniin verrattuna hinnat ovat kautta linjan edullisemmat, ruoan laatu perushyvä ja annoskoko sama eli riittää parhaimmillaan kahteen ruokailuun.

Henkilökunnan kielitaito on todella hyvä (tiskillä palvelee ilmeisesti syntyperäinen suomalainen tyttö) ja paikka on ihan viihtyisä, vaikkakin todella pieni.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 01.06.2014
Arvosana: 0

Olin ulkopaikkakuntalaisena käymässä Tampereella ja tavoitteena oli löytää lähistöltä auki oleva ravintola joten avasinpa puhelimella eat.fi sivuston. Tämä näytti olevan sopivan kävelymatkan päässä ja arvostelutkin puolsivat joten suurin odotuksin navigaattori kohti tätä paikkaa.

Kuvitelmissa minulla oli, että tämä olisi joku isompikin ravintola ja osittain tunnelmallinen. No ovesta sisään ja tämähän on kooltaan pieni kebab-pizzeria ja ilmeisesti entinen sellainen. Mutta kuten maailmalla olen nähnyt, niin pienet ja hieman aikaa nähneet ravintolat ovat yleensä olleet niitä parhaita ruuan osalta.

Istuin pöytään ja minuutin parin jälkeen tuli erittäin ystävällinen tarjoilija tuomaan ruokalistat. Tilasin 4 pientä ruokalajia. Lautaselle tuli siis naudanlihaa ja vihanneksia osterikastikkeessa. Liha oli koostumukseltaan hyvää, mutta se maku vain puuttui mihin olen tottunut omassa kantapaikassani. Tässä maistui enemmän msg. Vihannekset kuten odotettua tölkki/pakasteita.
Sitten oli pari palloa friteerattua katkarapua. Eli frittitaikina jonka sisään X määrä katkarapuja. Tässä ruokalajissa ei makua nimeksikään. Itse taikina ei ollut hyvää eikä huonoa, mutta ei onneksi lillunut rasvassa.
Samalta osiolta löytyi kaksi palloa friteerattua kanaa jota vaivasi samat ongelmat. Itse kana oli kyllä hyvää eikä paistettu yli kuten monasti käy.
Seuraava ruokalaji olikin sitten aivan järkyttävää josta näen vieläkin painajaisia ja tarvitsen varmasti terapiaa. Nimittäin kanaa curryssä joka maistui aivan koulujen/armeijan kuvottavalle kanaviillokille josta aikanaan lapsena jäi traumoja. Tämä kanaviillokki tehty kenties jostain valmispussikastikkeesta jonka jatkeeksi laitetaan kenties msg:tä.

Ihan kelvollista ruokaa, mutta olisin odottanut Tampereen kokoisessa kaupungissa ja 4.0 arvostelulla jotain parempaa. Tämä on aika tasapaksu kiinalainen ravintola muiden joukossa. Kantapaikaksi tätä en itselleni saisi näin kiinalaisen ruuan ystävänä. Listalla muut ruuat toki saattavat olla sitten hyviä, mutta siihen ei tälle kertaa ei riittänyt aika.

Näyttää olevan ilmeisen suosittu take-away paikkana. Ehkä Tamperelaisille ruuan määrä sitten korvaa laadun. Itse jatkan sen oikean kiinalaisen etsintää kohti sitä autenttista kiinalaista ruokaa. Vielä kerran henkilökunnalle iso kiitos ystävällisestä ja iloisesta palvelusta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 27.04.2014
Arvosana: 1


Sijainti

Tammelanpuistokatu 36, 33100 Tampere - Reitti
(03) 222 4840

Vaihtoehtoisia ravintoloita