Suljettu nyt

Pancho Villa

meksikolaista
Arvosana 2.3 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (24)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ruoka oli mitäänsanomatonta, tarjoilija ei lisäksi muistanut ystävän pyyntöä yhden ainesosan poisjättämisestä, vaikka tilauksia vastaanottaessaan sanoi että onnistuu. Ranskalaisissani ei ollut minkäänlaista dippiä toisin kuin muilla saman annoksen tilanneilla?

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 27.10.2015
Arvosana: 0

Meksikon aurinko oli ollut liian porottava. Kaikki lohkoperunat oli karrelle poltettu ja hampurilaispihvin toinen puoli oli samoin mustaa karstaa. Toivottavasti tämä oli vaan kokin huono hetki. Hyvitykset osattiin kuitenkin hoitaa mallikkaasti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 17.01.2015
Arvosana: 2

Ruokana oli päivän pihvi eli grillattua lohta ranskalaisilla tai lohkoperunoilla. Salaattipöytä oli vaatimaton ja mauton Itse ruoka oli tyypillistä pikaruokalan ähkyyn täyttävää perusmössöä..Tarjoilija oli ihan asiallinen ja opasti mistä löytyy mtäkin. Ruoka gtuotiin kyllä pöytään mutta itse täytyi mennä maksamaan kassalle. No onpahan tämäkin nähty ja kuopattu

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 18.12.2014
Arvosana: 2

Huippupaikka! Loistava palvelu ja loistavat safkat

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 11.12.2014
Arvosana: -1

Lättänä pikaruokapaikka, jossa ruoka ei kuitenkaan tullut pikaisesti, mutta oli sen tasoista. Ystävällinen palvelu kuitenkin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.07.2014
Arvosana: 0

Ruoka oli vähän mitään sanomatontsa, ja palvelu oli suorastaan tylyä! Yritin kysyä mitä vihanneksia annokseni sisälsi ja sain vastaukseksi "Erilaisia vihanneksia.". Noh, jäi se annos tilaamatta, koska en voinut tietää saanko allergikohtauksen vai en. Eikä pöytään saapunutkan pihvi ollut kovin hääppöinen. :/

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 10.07.2014
Arvosana: -1

Taso on laskenut vuosien aikana. Annoksetkin mielestäni pienentynyt, ainakin hampurilaisten osalta. Edelleen perushyvät hampurilaiset. Tosin hinta on yläkanttiin aika laillakin. Palvelu on hivenen vaisua. Tosin riippu paljon kenen kanssa siellä asioi, parhaimmillaan sekin on erinomaista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.09.2013
Arvosana: 0

Hampurilaiseni pihvi oli paistettu vain toiselta puolelta ja oli näin ollen puoliksi raaka. Tarjoilijaa sai myös odotella kauan. Jos ruoka olisi ollut kypsää, niin hinta/laatu-suhde olisi ollut kohdillaan. Tämä tietenkin vain yhden kerran kokemus kyseisestä paikasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 07.12.2012
Arvosana: 0

Panchon ruoasta ei ole mitään erityistä sanottavaa. Tilasin kasvisquesadilloja ja suklaakakkua. Quesadillat olivat palaneet aivan mustiksi ja täytteet kuivahtaneita. Itse teen paljon parempaa. Suklaakakku taas oli valitettavan mitäänsanomatonta. Hyvää palvelua olen kuitenkin Pancho Villassa saanut ja muutaman kerran on ollut yksi erityisen hauska ja ystävällinen tarjoilija. Ei ole oikein mitään suositeltavaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.10.2012
Arvosana: 0

Muissa Panchoissa käyneenä tiedän, että Panchon ruuat ovat aina olleet hyviä ja palvelu reipasta ja ystävällistä. Tämä Hämeenkadun Pancho vain sattuu olemaan lähinnä kotia, niin sinne olen valitettavasti muutaman kerran eksynyt. Joka kerta on ollut jotain häslinkiä tilausten kanssa; vääriä juomia, juomat unohtuu, jopa väärää ruokaa on joskus tuotu pöytään. No, tämä on inhimillistä. Nyt kuitenkin oli niin pohjanoteeraus, että minun syömiseni ko. ravintolassa on todellakin syöty.

Kävin siis syömässä Härän ulkofilettä maustevoilla. Olipa aivan kamalaa! Pihvi löyhkäsi jo pöytään tuodessa niin pahalle, että vaimo kauhisteli hirveää löyhkää. Ajattelimme, tai ehkä enemmänkin toivoimme, että haju olisi jostain vain pöllähtänyt samaan aikaan, mutta ei. En voi käsittää, miten pihvi voi maistua sille, että sitä on uitettu "siinä itsessään" (=ULOSTEESSA!!!). Siis ei ollut palanut, eikä muutenkaan erikoisen näköinen, mutta en käsitä miten voi pihvi maistua sellaiselle. Yritin uittaa pihvin maustevoissa, koska kaamean nälän kanssa olen valmis syömään lähes mitä vain. En tosin tätä. Vaimo ihmetteli käytöstäni ja tarjoutui maistamaan pihviä. Hän sai hädin tuskin nielaistua palansa alas. Söin pihvin kanssa tuodut perunat, mutta pihvi jäi syömättä muutamaa palaa lukuun ottamatta. Perunoissa ei sinänsä ollut vikaa ja vaimon hampurilainenkin näytti olevan maultaan ok. Tarjoilija tullessa hakemaan lautasia pois kysyen "maistuiko", en voinut myötäillä. Kerroin ruuan maistuneen jotenkin oudolle, liekö ollut pilaantunutta. Tarjoilija tivasi mikä siinä muka on vikana, mutta en viitsinyt alkaa huutelemaan, että pihvi maistui siltä, että kokki oli vähintäänkin käynyt juuri isolla hädällä ja tahrinut osan "hädästään" pihviini. Koska en osannut muuta vastata, kuin että oli kyllä todella pahaa ja ei maistunut ja että pihvissä oli jotain pahasti vialla, tarjoilija katsoi hiukan närkästyneesti ja totesi, että lihat ovat tulleet samana päivänä ja niissä ei voi olla mitään vikaa. Ei pahoittelua, vaan kysymys "haluatteko jälkkäriä". No emme todella. Otimme laskun, jonka toikin sitten eri tarjoilija kun se jolle olin avautunut. Ei pahoittelua, ei hyvitystä, vaan 22€ uuniperunasta ja kiitos hei. Menimme pitserian kautta kotiin ja treffi-ilta päättyi siihen. Seuraavana päivänä kävimme Flamessa korjaamassa asian ja siellä härkä oli ihan taivaallista Panchon kokemuksen jälkeen.

Ei enää ikinä Hämeenkadun Panchoon!!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 16.09.2012
Arvosana: 2

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Hämeenkatu 23, 33200 Tampere - Reitti
(03) 213 1232
http://www.panchovilla.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita