Keittiö auki

Pizzeria-Kebab Koikkari Kaleva

Arvosana 1.3 / 5

Arvostelut (10)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Tilasin verkkopalvelun kautta, maksoin etukäteen ja lähdin paikalle, niin annos oli valmis alle 10 minuutissa. Niin suuri kebab että raavaalla miehellä oli vaikeuksia syödä kokonaan.

Pizza voi olla eri mutta kebabia kannattaa täältä hakea.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 29.06.2015
Arvosana: -1

Taso huono.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.11.2014
Arvosana: -1

"Ei olee kebabbia tanaan", tälläisen kommentin sain lauantai-iltana kun olin ruokaa menossa hakemaan. Salaattipöytä näytti olevan ja aikaisemmin ollut ok, mutta näköjään tähän paikkaan ei pysty luottamaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.11.2014
Arvosana: -1

Öööö menin lounasaikaan tilaamaan pizzan mukaan, jouduin itse kysymään siihen kuuluvaa juomaa. . ensin hinta 9,4e, juoman jälkeen 9,9e, listahinta 8,8e... salaattipöytä tyhjä??? olkoot viimeinen kerta tuossa paikassa. Samaan aikaan paikassa joku viranomainen sopimassa jonkinsortin tarkastuksesta ja ilmoitti haluavansa kassakuitit, nuori myyjä ei (muka) tajunnut, viranomainen osoitti kassakonetta ja sanoi kuitit, tajuatko? ja myyjä otti lompakkonsa ja näytti omia kuittejaan :D uskomatonta settiä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 11.08.2014
Arvosana: -1

Aivan täyttä sontaa! !! En voi suositella kenelläkään. Nälkäisinä mentiin perheen kanssa kokeilemaan että josko toimisi, nuori jätkä teki kebabit jotka ensin lämmitti mikrossa, omasta pizzasta puuttui täytteitä ja kun kysyin asiasta en saanut mitään vastausta vaan jätkä nappasi pizzan ja kävi heittämässä pakastekatkaravut pizzan päälle. Jäi pizza syömättä. Ei kannata mennä missään nimessä tähän paikkaan syömään, v*tuttaa kun en huomannut katsoa näitä arvosteluja aiemmin....

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 28.06.2014
Arvosana: -1

Ihan järkyttävän huono paikka. Älkää tilatko täältä mitään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.12.2013
Arvosana: -1

Tilan ison kebabin lohkoperunoilla, pöytään tuli pieni kebab lankkuperunoilla.
Liha kipristynyttä kuivaa känttyä.
Listalla hinta 9.5€ asiakkaan hinta 9.9€.
Asiakaspalvelu omituista, ensin vanha herra otti tilaukseni sitten keittiöstä pöllähti nuori juippi ottamaan tilaukseni.
Ei voi suositella kenellekkään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 16.11.2013
Arvosana: 0

Kallishan tämä on. Harmittaa kun lähi-pizzeria on näinkin huono. Pizzasta ei tullut edes täyteen, niin vähän täytteitä. Onneksi on sentään salaattipöytä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 16.03.2013
Arvosana: 0

Verkkokaupasta tilasimme pari pizzaa jotka eivät ikinä saapuneet. Ei edes puhelua tullut. En jäänyt odottelemaan vaan menimme muualle syömään sitten.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.11.2012
Arvosana: 0

Tilasin Empire special pizzan kotiinkuljetuksella. Toivat uudelleen lämmitetyn lässähtäneen pizzan, jossa juusto oli kovettunut ja pohja sitkeää kuin kengänpohja. Tiedän olevani oikeassa, koska olen aiemmin saanut mehukasta ja pehmeäkuorista pizzaa. Kun tiedustelun sain vastaukseksi "haista v..tu."Eipähän tarvitse enää käyttää tätä puotia.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 850€ Lisätty: 08.03.2012
Arvosana: 0

Sijainti

Sammonkatu 56, 33540 Tampere - Reitti
http://www.koikkari.com/kaleva/