Ei tietoa

Raholan Ripen Pub

Arvosana 2.8 / 5

Arvostelut (7)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kävin Ripessä päiväseltään hieman juhlatunnelmissa.
Paikka on autenttinen. Parasta oli, kun kaveri tarjosi minulle lonkeron. Ja vaikka maastohousujeni vetoketju oli rikki, siitä ei kukaan erikseen huomauttanut. Isompi paikka kuin ulospäin näyttää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.11.2015
Arvosana: -1

Henkilökohtaisesti pidin kovasti paikan sisustuksesta. Sohvat olivat oikein mukavat. Mukava paikka vaikka tulla lueskelemaan ja nauttimaan iltapäiväolut. Henkilökunta kohteliasta. mm. kysyttiin haluanko jäitä lonkerooni. Keskustan Vanha Monttu ravintolassa niitä piti erikseen pyytää ja sain kaksi pientä jääpalaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.11.2015
Arvosana: -1

Katoavaa lähiökapakkakulttuuria hiukan karummasta päästä. Paikka on "persoonallinen" ja sisustus "ajaton". Perältä löytyy joko painilattia tahi tanssiosio illan ohjelmasta riippuen. Pihalla modernia taidetta, mm ruostuneita pyykkitelineitä yms rakennusjätettä. Kirjastosta (!) löytyy mm Forrest Gump -romaanin suomenkielinen versio. Suomirokkia netistä streemattuna. A-oikeudet!! Vierailun arvoinen kohde - päiväaikaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.11.2015
Arvosana: -1

Kävin Ripessä pe 28. 11.2014 ja kerrankin oli mukavaa, kun se ilmastointi EI ollut päällä. Tekee nuhaisan olon. Reija ja Anne (myyjät) go go ja tyyli on kohdillaan!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.12.2014
Arvosana: -2

Inhottava paikka. Ajattelin poiketa matkan varrella, mutta pihalta tulee niin vahva tupakan haju sisään(tupakoivat myyjä mukaan lukien heti ulko-oven edessä),ettei elä olla. Haisee muutenkin ihan kuselta koko kuppila. Hyi!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.12.2013
Arvosana: -1

Oikea kylän räkälä, kaamea paikka. Kaikki, myyjä mukaan lukien, vahtaavat uutta asiakasta kuin sonni uutta porttia. Lähtekää kaikki Raholaa edemmäksi kaljalle, älkää rahoittako moista kuppilaa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.07.2012
Arvosana: 0

Surkeata. Kotiin tuli mainos ko paikasta ja ajattelimme siellä käydä, mukanamme oli koira. Jo ennen sisäänpääsyä koiramme haukuttiin "jalostetuksi" ja ilmoitettiin että baariin voi tuoda vain käsilaukussa meneviä koiria. En tule koskaan käymään kyseisessä paikassa, enkä suosittele muillekaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.07.2012
Arvosana: -1

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Jurvalankatu 5-7, 33300 Tampere - Reitti