Avautuu 10:00

Subway Näsilinnankatu

täytetyt leivät, subit
Arvosana 3 / 5

Toimintamme perustuu SUBWAY®-filosofian mukaan henkilökohtaiseen palveluun, tuotteiden räätälöintiin asiakkaan toiveiden mukaan, sekä laadukkaisiin ja terveellisiin raaka-aineisiin. Oman Subisi voit nauttia liikkeessämme, kesäterassillamme tai ottaa mukaan kotiin tai työpaikalle.

Tervetuloa herkuttelemaan!


Arvostelut (6)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ihan jees,perus kamaa. Subille on paikkansa ja aikansa - mulle yleensä baarin jälkeen tai dagen efter tilanteissa. Kunnon leipä,tuoreilla täytteillä ja hyvänmakuisilla kastikkeilla - onhan se hyvää :) Palvelusta osaa sanoa juuta tai jaata - ihan ookoo :) Ei saa sydäntä sykkimään muttei myöskään pilaa päivää,heh heh. Hyvä paikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.05.2015
Arvosana: -1

Perussubi. Palvellu eleetöntä liukuhihtanoimintaa, mutta ystävällistä.
Ruoka sitä mitä pitääkin. Tosin täytteissä ollaan selvästi vähän karsittu. Hot-kastikkeilla saa sämpyllään makua. Toivoisin, että sänpylät olisivat vielä vähän rapsakampia kuoreltaan, mutta Suomessa se on ilmeisesti täysin mahdotonta saada aikaiseksi. Leipä on vähän lössö. Kanapaloista on myös välillä valittamista.

ns. terveellisempää pikaruokaa mukaan töihin otettuna OK.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 04.02.2013
Arvosana: 0

Keskeinen sijainti sekä hyvä palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.07.2012
Arvosana: -2

Todella mukava ja iloinen henkilökunta. Vakkaripaikka kerta toisensa jälkeen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 09.07.2012
Arvosana: -1

Täyssubi mahantäytteeksi. Harvoin Subwayssa vierailevalle patongin osto systeemi on hiukan outo ja on hiukan pihalla, että mites tässä toimitaan. Söin tonnikala patongin kaikilla herkuilla mitä nyt mieleen tuli. Hyvän makuinen ja ainekset tuoreita. Hankala syödä kun ainekset pursuilee ja patonki hajoaa käsiin. Ei siis mitään siistiä syötävää. Palvelu hiukan nihkeää, olisin kaivannut ainakin iloisempaa meininkiä. Paikka perussiisti, sijainti ehkä hiukan piilossa sivukadulla.
Ihan ok vaihtoehto pikaruoka rintamalla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.05.2012
Arvosana: 0

Perus-Subway, jossa tulee käytyä, jos tämän ketjun sapuskoita on tarkoitus syödä. Hyvänä puolena on se, että auton saa loppujen lopuksi yleensä aika hyvin viereen parkkiin. Siitä ruuan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Itse paikassa ei tosiaan ole kummempaa, perustavaraa, mitä ketjusta saa. Ehkä pikaruokaloista se, jossa vähiten vastenmielisesti käy.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 31.10.2010
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat


Sijainti

Näsilinnankatu 29, 33200 Tampere - Reitti
03 222 3366
http://www.subway.fi/fi/ravintolat/tampere/nasilinnankatu/