Keittiö auki

Hiili - American Bar & Grill

BBQ ja Pizzat
Arvosana 1.9 / 5

Ruokaravintola Hiili tarjoaa aidon BBQ-elämyksen upealla näköalapaikalla aivan Turun sydämessä.
Listaamme on täydennetty myös herkullisilla Pizzoilla.

Hiilen keittiömestarit ovat kehitelleet omia BBQ-kastikkeita ja annoksissa käytetään ainoastaan aitoja alkuperäisiä raaka-aineita.

Hiilen rennosta tunnelmasta nauttii pidempäänkin vaikka baarin puolella, jossa on tarjolla laaja kansainvälinen drinkkivalikoima. Hiilen viinilista on myös kattava. Cappuchino, Corretto, Espresso ja monet muut erikoiskahvit kuuluvat tarjontaan.

Tee pöytävaraus seurueellesi kätevästi Online-varausjärjestelmästämme www-sivuillamme (www.hiiliravintola.fi) tai soita numeroon 044 7177 440.


Asiakaskokemus

Kasvisruokaa
Huomioi erityisruokavaliot

Arvostelut (107)

Palvelu oli hidasta ja jopa töykeää. Asiakkaana tuli olo , että on häiriöksi eikä ole tervetullut. Ruoka oli hyvää. Kun lähdimne ja huikkasimme (hyvien tapojen mukaan ) baaritiskin takana häärääville tarjoilijoille kiitos ja hei niin kukaan ei reagoinut siihen millään tavalla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 21€ Lisätty: 21.05.2018 Näytä aiemmat arvostelut (6)
Arvosana: 0

Tilauksessamme kesti aika kauan vaikka paikalla oli vain muutama asiakas lisäksemme. Hampurilainen oli hyvää. Puoliso söi ribsejä ja näytti hänellekkin maistuvan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 01.03.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ravintola oli täynnä johtuen Syö-viikoista. Tulijoita olisi tullut runsaasti, heille kerrottiin hyvin töykeästi että ilman pöytävarausta ei ole mitään mahdollisuutta tänä iltana päästä syömään.

Otimme tarjouksessa olevat 10€:n hampurilaiset. Tilauksen tehtyämme tarjoilija mainitsi että kai huomasimme etteivät ranskalaiset kuulu annokseen vaan maksavat 3.50€. No emme huomanneet; asiasta ei mainittu etukäteen ja normaalisti ranet kuuluvat hintaan.

Odotimme annoksiamme n.40 minuuttia. Hampurilainen oli kohtalainen; pihvi ok, kastiketta liikaa, sämpylä tavanomainen ja mauton. Tarjoilija mainitsi, että kaikki on itsetehtyä mutta sämpylä oli valmis sämpylä kuten myös kastike, maustekurkut ja ranskalaiset. Pihvi oli sentään paikan päällä paistettu.

Palvelu oli töykeää, tuntui että henkilökunta on töissä "kun jotain töitä pitää tehdä". Edellisen kerran kävimme paikassa kolme vuotta sitten lounaalla, silloin kokemus oli todella huono. Päätimme antaa uuden mahdollisuuden mutta tämä oli viimeinen kerta kun kävimme Hiilessä enkä suosittele paikkaa kenellekään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.10.2017
Arvosana: 0

Taatusti maailmaa nähneen ihmisen kuivin ja huonoin hampurilainen tämä Chigago, jonka vaimoni kanssa söimme. Pelkkä kuivaksi paistettu pihvi, korpun kuiva sämpylä. ei kastiketta lainkaan ja pelkkää jäävuorisalaattia. En todellakaan voi suositella tätä ja koko menun hinta 2 x 13€ on laatuun nähden aivan järkyttävän kova. Asiallisesti ja ilman tunteita annettu reklamonti ei tuntunut aiheuttavan suurempaa tuskaa paikanpäällä eikä jälkeen päin. Syyllinen oli asiakas, eikä tuon onnettoman tuotteen tekijä. Ei ole mitään syytä tuolla laadulla ja hinnalla odottaa kovin suurta tulevaisuutta tälle paikalle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.09.2017
Arvosana: 0

Olimme eilen illalla kaveriporukan kanssa Turun Hiili-ravintolassa syömässä.  
Ja tahdon kertoa eilisestä kokemuksesta joka oli niin epäasiallista ja epäammattimaista käytöstä kun olla ja voi!! 

Ensiksi aterioihin tuli väärät ranskalaiset (virheitä tapahtuu ja asia saatiin korjattua). Sen jälkeen istuimme yli 30 minuuttia odotellen että tarjoilija tulee korjaamaan astiat (Huom. Ravintoloissa oli ainosataan 10 asiakasta ja työntekijät vain istuskelivat baarissa ja keskustelivat ja katsoivat puhelimesta videoita keskenään, sen sijaan että asiakkaita olisi huomioitu).

En itse syönyt koko lihaa (entecotea) sillä se oli todella huono lihanpala.
Kun keski-ikäinen naispuolinen tarjoilija tuli korjaamaan astiat, hän kysyi että maistuiko ruoka. Ja kun hän näki, etten ollut syönyt lihaani, hän todella törkeästi kysyi kaikkien edessä että miksi ei maistunut ja miksi oli pahaa (todella tylyllä tavalla). Hän vei sitten astiamme keittiöön eikä tullut takaisin pitkään aikaan. 

Kun hän sitten tuli takaisin, hän seisoi kaikkien edessä ja ärähti minulle, että kokitkin ovat katsoneet lihaan eikä siinä ollut mitään vikaa, ja katsoi minua kuin tyhmää. Sanoin asianmukaisesti että liha ei todellakaan ollut minun makuuni, ja että olen itse kokki ja tiedän  minkälaista hyvän lihan pitää olla. Tarjoilija marssii tällöin takaisin keittiöön. 

Jopa toisessa pöydässä ollut seurue kääntyi minuun päin ja sanoi minulle "paras vastaus ikinä!". 

Ja hetken kuluttua vielä kokkikin tulee pöytään ja sanoo että lihassa ei ollut mitään vikaa ja TAAS täytyi kertoa ettei liha ollut minun makuuni ja että minullahan on oikeus omaan mielipiteeseen! Tämän jälkeen hän poistui pöydästä. 

Sen jälkeen odotimme taas puoli tuntia ennenkuin saimme laskun! Kyseinen naispuolinen tarjoilija vain nauroi kassan luona ja katseli pöytäämme päi, ja hänestä näki ettei todellakaan ollut tuomassa meille mitään laskua. Vihdoin ja viimein toinen tarjoilija toi laskumme ja kävellessämme ulos kukaan ei kiittänyt eikä moikannut.

Niin kuin sanoin olen itse koulutukseltani kokki ja tarjoilija, eli tiedän varsin hyvin miten käyttäydytään ja miten ei!! Tämä oli niin törkeää käytöstä!! 

Tämä oli niin epäammattimaista käytöstä,  etten edes voi käsittää, että se oli totta! En ikimaailmassa suosittele ravintolaa kenellekään ja toivon todellakin että asialle tehdään jotain, koska näin ei vain käyttäydytä!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.03.2017
Arvosana: -1

Hyvä yritys mutta muutama asia mättää. Maanantai-ilta ja asiakkaita alle 10. Kuinka tilauksen ottaminen voi kestää 15min, varsinkin kun tarjoilijoita oli useampia! Burgerissa yritystä, pihvikin oikeaoppisesti medium. Maku oli hyvä, kunnes... HP-kastike myrkytys iski. Miksi puolet purilaisesta pitää hukuttaa HP-kastikkeeseen? Siihen asti voisin kallistua siihen, että maku oli oikein hyvä ja annoskokokin reilu. Perimmäiseksi tuntemukseksi jäi kuitenkin pettymys. Ehkä voi antaa toisen (ja ehkä viimeisen) mahdollisuuden

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 11.02.2016
Arvosana: 1

Hampurilainen hiukan suolainen, muuten perus hyvä. Ei mikään maailmaa mullistavasti makunystyröitä hivelevä paikka, mutta täyteen tulee. Ei juuri nostata merkittäviä positiivisia tai negatiivisia mielipiteitä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 25.01.2016
Arvosana: 0

Ei mitään huonoa sanottavaa.
Ravintola oli täynnä ja tunnelma kiireinen kun saavuimme oviaikkoon ihmettelemään.
Iloinen vastaanotto teki tervetulleen fiiliksen ja pääsimme pöytään.
Ruuassa luonnollisesti jokunen tovi, mutta kun ruoka saapui oli ensiajatus VAU!
Burgeri mediumpihvillä oli paras koskaan syömäni burgeri.
Jälkiruokaakin olisi tehnyt mieli maistaa, mutta ei vain mahtunut.
Ensikertaan :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 36€ Lisätty: 08.10.2015
Arvosana: 0

Tietääkseni ainoa paikka turussa jossa kysytään minkä kypsyisenä hampurilainen halutaan. Tämä kertoo kaiken olennaisen paikan erittäin laadukkaista hampurilaisista, jotka ovat erittäin kohtuuhintaisia ja täyttäviä, näistä ei ole pahaa sanottavaa.

Sen sijaan muut kuin burgerit ovat aika keskivertoa, niin hinnaltaan kuin laadultaan.

Henkilökunta on miellyttävää ja osaa asiansa. Jos pitää kohtuuhintaan saada itsensä täyteen niin tämä paikka on erittäin hyvä, vakiopaikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 11.09.2015
Arvosana: 0

Listalla kaikki kuulosti hyvältä, mutta saimmekin syötäväksemme lähinnä eineksiltä vaikuttavaa sotkua. Epäilen ettei esim. pulled pork ollut itse tehtyä. Broileriannokseen olisi kaivattu huomattavasti enemmän kurpitsaa ja neulapapuja. Nyt niitä oli muutama surkea palanen ja loput oli korvattu isolla kasalla pekonia. Ei todellakaan hintansa arvoisia annoksia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 14.07.2015
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (4)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Aurakatu 6, 2. krs, 20100 Turku - Reitti
0447177440
http://www.hiiliravintola.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita